Ο Τζανέτος Φιλιππάκος στα Σπήλαια Διρού


Ο Τζανέτος Φιλιππάκος στα Σπήλαια Δυρού

Δελτίο τύπου εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Ενωτικής Κίνησης Μάνης, για την επίσκεψη του επικεφαλής της παράταξης Τζανέτου Φιλιππάκου στα Σπήλαια Διρού! Στις 11-01-2022 ο κ. Φιλιππάκος μαζί με τον πρόεδρο του Πύργου Διρού και συνεργάτες του, προσήλθαν στα Σπήλαια Δυρού! Στόχος της επίσκεψης η ενημέρωσή τους σχετικά με τις εργασίες αναβάθμισης και ανάπλασης του Σπηλαίου Διρού.

Το θέμα του Σπηλαίου απασχόλησε πρόσφατα και το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ανατολικής Μάνης. Ο κ. Δήμαρχος Πέτρος Ανδρεάκος, αιφνιδίασε τους Δημοτικούς Συμβούλους, παρουσιάζοντας ξαφνικά τον εργολάβο κ. Μιχαλίτση Παναγιώτη! Ο οποίος μίλησε για οικονομικές διαφορές που έχει με την ΕΤΑΔ αε (Εταιρία Τουριστικών Ακινήτων Δημοσίου). Χωρίς να ενημερώσει με περισσότερες λεπτομέρειες το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου. Μέχρι πριν την ενημέρωση αυτή δεν είχε γίνει κάτι γνωστό στο ευρύ κοινό.
Η ενημέρωση του Διευθυντή κ. Λαζαράκου Πέτρου
https://manispace.gr/wp-content/uploads/2022/01/20220111_102657-1-225x300.jpg
 Στην συνάντηση του ο Διευθυντής Κ. Λαζαράκος Πέτρος με τον κ. Φιλιππάκο, τον ενημέρωσε σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση, και τις οικονομικές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ εργολάβου και ΕΤΑΔ! Ο κ. Φιλιππάκος στη συνέχεια συνομίλησε και με τους εργαζόμενους στα Σπήλαια Διρού.Αποτέλεσμα της επίσκεψης

Μετά την περάτωση της ενημέρωσης, ο κ. Φιλιππάκος επισημαίνει: Από την συνολική ενημέρωση προέκυψε ότι οι εργασίες έχουν διακοπεί! Λόγω οικονομικών διαφορών και άλλων θεμάτων που έχουν προκύψει μεταξύ του Εργολάβου που έχει αναλάβει το έργο και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ )! Χωρίς να είναι γνωστό πότε θα συνεχισθούν οι εργασίες, ενώ υπάρχει άμεσος κίνδυνος απένταξης του έργου. Αν συμβεί αυτό, είναι κατανοητό, ότι οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για τα Σπήλαια, τον Τουρισμό της Μάνης και των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον τομέα αυτό.

https://manispace.gr/wp-content/uploads/2022/01/20220111_102701-1-225x300.jpgΟι παρεμβάσεις άμεσες και ουσιαστικές

Όπως αποφάσισε και το Δημοτικό Συμβούλιο, συνεχίζει ο Φιλιππάκος, οι παρεμβάσεις του Δήμου πρέπει να είναι άμεσες και ουσιαστικές! προκειμένου να δοθεί λύση στο σοβαρό αυτό θέμα και να μην χαθεί για δεύτερη χρονιά η τουριστική περίοδος από την μη εύρυθμη λειτουργία των σπηλαίων και των εγκαταστάσεων.

Ως Ενωτική Κίνηση Μάνης, τονίζει ο Επικεφαλής της παράταξής κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, θα πράξουμε από την πλευρά μας ότι είναι δυνατόν, κάνοντας ακόμη και προσωπικές παρεμβάσεις προς κάθε κατεύθυνση για την επίλυση του θέματος αυτού.
Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ 58χρονου

Ζ.ΚΑΡΟΥΝΗΣ Μονή Αγίων Αναργύρων : ηχογραφήσαμε την ακολουθία των αγίων Ιωσήφ του ησυχαστού Δανιήλ και Εφραίμ των Κατουνακιωτών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΓΟΥΛΑ: Δεν έπεφτε καρφίτσα στη συναυλία Περίδη

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ