Ο Τζανέτος Φιλιππάκος στα Σπήλαια Διρού






Ο Τζανέτος Φιλιππάκος στα Σπήλαια Δυρού

Δελτίο τύπου εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Ενωτικής Κίνησης Μάνης, για την επίσκεψη του επικεφαλής της παράταξης Τζανέτου Φιλιππάκου στα Σπήλαια Διρού! Στις 11-01-2022 ο κ. Φιλιππάκος μαζί με τον πρόεδρο του Πύργου Διρού και συνεργάτες του, προσήλθαν στα Σπήλαια Δυρού! Στόχος της επίσκεψης η ενημέρωσή τους σχετικά με τις εργασίες αναβάθμισης και ανάπλασης του Σπηλαίου Διρού.

Το θέμα του Σπηλαίου απασχόλησε πρόσφατα και το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ανατολικής Μάνης. Ο κ. Δήμαρχος Πέτρος Ανδρεάκος, αιφνιδίασε τους Δημοτικούς Συμβούλους, παρουσιάζοντας ξαφνικά τον εργολάβο κ. Μιχαλίτση Παναγιώτη! Ο οποίος μίλησε για οικονομικές διαφορές που έχει με την ΕΤΑΔ αε (Εταιρία Τουριστικών Ακινήτων Δημοσίου). Χωρίς να ενημερώσει με περισσότερες λεπτομέρειες το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου. Μέχρι πριν την ενημέρωση αυτή δεν είχε γίνει κάτι γνωστό στο ευρύ κοινό.
Η ενημέρωση του Διευθυντή κ. Λαζαράκου Πέτρου
https://manispace.gr/wp-content/uploads/2022/01/20220111_102657-1-225x300.jpg
 



Στην συνάντηση του ο Διευθυντής Κ. Λαζαράκος Πέτρος με τον κ. Φιλιππάκο, τον ενημέρωσε σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση, και τις οικονομικές διαφορές που υπάρχουν μεταξύ εργολάβου και ΕΤΑΔ! Ο κ. Φιλιππάκος στη συνέχεια συνομίλησε και με τους εργαζόμενους στα Σπήλαια Διρού.



Αποτέλεσμα της επίσκεψης

Μετά την περάτωση της ενημέρωσης, ο κ. Φιλιππάκος επισημαίνει: Από την συνολική ενημέρωση προέκυψε ότι οι εργασίες έχουν διακοπεί! Λόγω οικονομικών διαφορών και άλλων θεμάτων που έχουν προκύψει μεταξύ του Εργολάβου που έχει αναλάβει το έργο και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ )! Χωρίς να είναι γνωστό πότε θα συνεχισθούν οι εργασίες, ενώ υπάρχει άμεσος κίνδυνος απένταξης του έργου. Αν συμβεί αυτό, είναι κατανοητό, ότι οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για τα Σπήλαια, τον Τουρισμό της Μάνης και των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον τομέα αυτό.

https://manispace.gr/wp-content/uploads/2022/01/20220111_102701-1-225x300.jpg



Οι παρεμβάσεις άμεσες και ουσιαστικές

Όπως αποφάσισε και το Δημοτικό Συμβούλιο, συνεχίζει ο Φιλιππάκος, οι παρεμβάσεις του Δήμου πρέπει να είναι άμεσες και ουσιαστικές! προκειμένου να δοθεί λύση στο σοβαρό αυτό θέμα και να μην χαθεί για δεύτερη χρονιά η τουριστική περίοδος από την μη εύρυθμη λειτουργία των σπηλαίων και των εγκαταστάσεων.

Ως Ενωτική Κίνηση Μάνης, τονίζει ο Επικεφαλής της παράταξής κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, θα πράξουμε από την πλευρά μας ότι είναι δυνατόν, κάνοντας ακόμη και προσωπικές παρεμβάσεις προς κάθε κατεύθυνση για την επίλυση του θέματος αυτού.




Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ