ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022



Στην αναστολή λειτουργίας των σχολείων και για αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, προχωρά ο Δήμος Ευρώτα, με αφορμή τις συνθήκες παρατεταμένου ψύχους.

Σύμφωνα με τα τελευταία μετεωρολογικά στοιχεία, η θερμοκρασία του αέρα στην ευρύτερη περιοχή αναμένεται να σημειώσει περαιτέρω πτώση, με συνέπεια να δημιουργούνται προϋποθέσεις παγετού ειδικά κατά τις πρωινές ώρες.

Με αυτό το δεδομένο και προκειμένου να προφυλαχθούν οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές, οι οποίοι μεταβαίνουν νωρίς το πρωί προς τις οικείες σχολικές μονάδες, αλλά και να καθίσταται εύρυθμη η εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς σύμφωνα με τα πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του covid-19 είναι απαραίτητος ο αερισμός των σχολικών αιθουσών, ο Δήμαρχος Ευρώτα αποφάσισε την εκ νέου αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων του Δήμου.

Έτσι και αύριο Τετάρτη δεν θα λειτουργήσουν οι μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα νηπιαγωγεία, καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, κ. Δήμος Βέρδος : «Γνώμονάς μας είναι η προφύλαξη των μαθητών, των γονέων τους, αλλά και του εκπαιδευτικού προσωπικού από την έκθεσή τους στις χαμηλές θερμοκρασίες, οι οποίες εκτιμάται ότι θα επικρατήσουν στον Δήμο μας τις επόμενες ώρες. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το πλαίσιο που έχει υιοθετηθεί για την αντιμετώπιση του covid-19, το οποίο προβλέπει τον συχνό εξαερισμό των σχολικών αιθουσών, με συνέπεια την περαιτέρω έκθεση μαθητών και εκπαιδευτικών σε συνθήκες ψύχους, μας επιβάλλει τη λήψη κάθε δυνατού μέτρου για την προστασία τους».

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ