Υπογράφηκε η πρώτη προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την “Μοριάς” Α.Ε.Υπογράφηκε σήμερα Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, στην Τρίπολη, από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, η πρώτη προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της “Μοριάς” Α.Ε.

Αντικείμενο της εν λόγω σύμβασης είναι η υλοποίηση καμπάνιας προβολής και προώθησης του τουριστικού προορισμού “Πελοπόννησος” για την εκτός κύριας τουριστικής σαιζόν χρονική περίοδο, από την 1η Ιανουαρίου έως και τις 30 Απριλίου 2022.

Η καμπάνια αυτή θα αποτελέσει συνέχεια της ήδη διενεργηθείσας διαφημιστικής εκστρατείας “Peloponnese: Greece beyond the obvious” και των στοχευμένων προωθητικών ενεργειών για την εορταστική περίοδο των φετινών Χριστουγέννων, στο πλαίσιο υλοποίησης άλλων τρεχουσών Συμβάσεων.

Οι στόχοι της καμπάνιας θα είναι η ενίσχυση του Brand Awareness του προορισμού (ATL) και η προώθηση της μη κύριας αγοράς τουρισμού αυτής της περιόδου, αγορά η οποία έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη αντίστοιχη κατά τη διετία 2020 – 2021, λόγω της έκτακτης υγειονομικής κατάστασης.

Υπενθυμίζεται ότι όσον αφορά στην “Μοριάς” Α.Ε. το στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Κάρστεν Ράσμουσεν, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Τρίπολη ως επικεφαλής ομάδας τεχνοκρατών της Ε.Ε. σημείωσε την δυνατότητα εκ μέρους της να παρέχει οικονομική συνδρομή προς τον εν λόγω αυτοδιοικητικό αναπτυξιακό οργανισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 2 & 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ο Μανιάτης Γιάννης Μπρατάκος νέος γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑΝΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΓΥΘΕΙΟΥ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ