Συνάντηση Βερούτη – Πριστούρη στο Διοικητήριο ΛακωνίαςΛεύκωμα που καταγράφει την ιστορία του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου από το 1895 -χρόνος της ιδρύσής του- μέχρι και τις μέρες μας παρέδωσαν στον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρο Βερούτη, τον οποίον επισκέφθηκαν στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην λακωνική πρωτεύουσα, ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Πριστούρης και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Μηνακάκης.

Ο Σπαρτιατικός αποτελεί έναν από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας, καθώς ιδρύθηκε έναν μόλις χρόνο πριν τη διεξαγωγή των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών αγώνων -το 1896, στην Αθήνα-, από επίλεκτα μέλη της Σπαρτιατικής κοινωνίας που επηρεάστηκαν από το τότε επικρατούν πνεύμα αναβιώσεως του Ολυμπισμού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης τα θέματα αθλητικών υποδομών στην γεωγραφική περιοχή του Δήμου Σπάρτης καθώς και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι στην εποχή της covid 19.

Ο αντιπεριφερειάρχης Θ. Βερούτης ενημέρωσε για την πρόθεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συνδράμει τα σωματεία με αθλητικό υλικό, καθώς και να αναλάβει μέρος των οδοιπορικών εξόδων των συλλόγων που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες.
Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr