Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα ο Ν. Παπαθανάσης – συναντήσεις σε Τρίπολη και ΜεγαλόποληΤην Περιφέρεια Πελοποννήσου επισκέπτεται σήμερα Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης.

Ο υπουργός, όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, θα έχει στις 2 το μεσημέρι συνάντηση μαζί του και με στελέχη της Περιφέρειας και του Δήμου Τρίπολης μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια θα μεταβούν στον Δήμο Μεγαλόπολης -αρχικά στο Ελληνικό και στη συνέχεια στο δημαρχείο της αρκαδικής πόλης- όπου σε συναντήσεις με τον δήμαρχο και αυτοδιοικητικούς της περιοχής θα εξεταστούν τα θέματα που συνδέονται με την απολιγνιτοποίηση και την δίκαιη μετάβαση της Μεγαλόπολης στην μεταλιγνιτική εποχή.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της σημερινής επίσκεψης του αναπληρωτή υπουργού προβλέπει:

Στις 2 το μεσημέρι συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο και εκπροσώπους του Περιφερειακού Συμβουλίου, καθώς επίσης με τον δήμαρχο Τρίπολης Κώστα Τζιούμη, τον πρύτανη του ΕΑΠ Οδυσσέα Ζώρα και τον πρόεδρο της ΔΕΘ – Helexpo, Τάσο Τζήκα.

Στις 3 το μεσημέρι, θα γίνει επίσκεψη στο Ελληνικό, στο ακίνητο της Μαυρακείου Σχολής και στις 4 θα ακολουθήσει στη Μεγαλόπολη συνάντηση του υπουργού, του περιφερειάρχη και του προέδρου της ΔΕΘ – Helexpo, καθώς και του ομολόγου του της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ Θανάση Ψαθά, με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης Θανάση Χριστογιαννόπουλο και αυτοδιοικητικούς της περιοχής.


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ 58χρονου

2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ για τη ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΠΕΛΕΓΡΗ

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ