"Η νέα Πρόεδρος έχει «επιτύχει»...να μετατρέψει τον κανονισμό λειτουργίας του οργάνου σε μπακαλόχαρτο"


Δελτίο Τύπου Ενωμένων Πολιτών

Ύφος - Ήθος

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 8ης Δεκεμβρίου 2021, για άλλη μία φορά αποκαλύφθηκε το έλλειμα της Δημοτικής Αρχής.

Ο κ. Δήμαρχος, όπως συνηθίζει, αντέδρασε σε τοποθέτηση δημοτικού συμβούλου μας με τρόπο απαξιωτικό και προσβλητικό. Βεβαίως, τέτοιες συμπεριφορές συμπαρασύρουν τόσο το συλλογικό όργανο όσο και τον ίδιο. Στα «ντροπή σας», «εξαφανισμένος», «άσχετος», «μπούρδες» και πολλά άλλα του παρελθόντος ήρθε να προστεθεί και το «ανίδεος». Όλα αυτά, απευθυνόμενος με ύφος αποκαλυπτικό της ιδιοσυγκρασίας του. Οι ανωτέρω επιθετικές εξάρσεις του κ. Δημάρχου, καταφανώς στρέφονται απέναντι σε οποιονδήποτε τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

Το ρητορικό ερώτημα «Γίνεται χειρότερα;» αποτελεί την ακροτελεύτια σανίδα σωτηρίας στη σκέψη όλων. Η έως σήμερα εμπειρία μας από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μετατρέπουν το ερώτημα σε πραγματικό, και μάλιστα με προφανή απάντηση, «Ναι, γίνεται!».

Η νέα Πρόεδρος έχει «επιτύχει» στη σύντομη θητεία της να δημιουργήσει εντάσεις, να απαξιώσει όλους μας, αλλά πρωτίστως την ίδια τη Δημοτική Αρχή, και να μετατρέψει τον κανονισμό λειτουργίας του οργάνου σε μπακαλόχαρτο, επικαλούμενη διαρκώς την δήθεν εφαρμογή του ενώ προφανώς αγνοεί το περιεχόμενό του.

Το αποκορύφωμα όλων δε, όπως ανεδείχθη κατά τη τελευταία συνεδρίαση από τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Πριστούρη, συνέβη στη συνεδρίαση της 1ης Δεκεμβρίου, στην οποία η Πρόεδρος μας έκανε την «τιμή», τόσο σε εμάς όσο και σε όλους τους δημότες, να προεδρεύσει από καφετέρια της πόλης. Μάλιστα, η ίδια παρά τις αντιδράσεις των δημοτικών συμβούλων και μερίδας του τύπου απέφυγε να τοποθετηθεί, εκφράζοντας προφανώς το ύφος και το ήθος του κ. Δημάρχου.

Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr