ΚΑΡΝΑΓΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ : υπογράφηκε η απόφαση χρηματοδότησης 320.000€Ο Δήμος Μονεμβασίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ενημερώνει τους δημότες, ότι υπογράφηκε από τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, η απόφαση χρηματοδότησης (Α.Δ.Α: ΨΞ3Σ46ΜΤΛΡ-ΑΞΕ) για το έργο «Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός κτιρίου «ΚΑΡΝΑΓΙΟΥ» Νεάπολης, και επανάχρηση του ως Τουριστικό και Πολιτιστικό Περίπτερο» συνολικού προϋπολογισμού 320.000,00 €.

Η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μονεμβασίας, εκπόνησαν τη μελέτη του έργου και εξασφάλισαν τις απαραίτητες εγκρίσεις, προκειμένου ο φάκελος να είναι πλήρης για να μπορέσει χρηματοδοτηθεί από το Ε.Π. Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη.

Η πράξη αφορά την πλήρη ανακατασκευή και αποπεράτωση του κτιριακού συνόλου του κτιρίου ‘’ΚΑΡΝΑΓΙΟ’’ στο οικόπεδο Λ.Ο.Τ. 06, εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Νεάπολης, προκειμένου να λειτουργήσει ως Τουριστικό και Πολιτιστικό Περίπτερο, στο οποίο θα λαμβάνουν χώρα προβολές, εκθέσεις και διαφημίσεις τουριστικών, ιστορικών και πολιτιστικών προϊόντων της περιοχής των Βοιών, αλλά και πολιτιστικές δράσεις με σκοπό την προβολή του πρωτογενή τομέα, και του τουριστικού αποθέματος της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μονεμβασίας.

Βασικό κριτήριο των επιλογών κατασκευής του εν λόγω έργου, είναι η αισθητική αναβάθμιση του παραδοσιακού κτιρίου, ως τοπόσημο της περιοχής Βοιών, προσαρμοσμένο στο περιβάλλον, εκπληρώνοντας ταυτόχρονα κριτήρια βιοκλιματικού σχεδιασμού

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΡΙΧΕΙΛΗΣ


Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Φωτιά πριν από λίγο στη Σπάρτη

"Ένα φιλαράκι μας, ευγενικό και ευαίσθητο έφυγε απόψε από τούτη την ζωή χαρακωμένο από μεγάλες δυσκολίες!"

ΛΑΚΩΝΙΑ: ΣΥΛΛΗΨΗ 58χρονου

Ζ.ΚΑΡΟΥΝΗΣ Μονή Αγίων Αναργύρων : ηχογραφήσαμε την ακολουθία των αγίων Ιωσήφ του ησυχαστού Δανιήλ και Εφραίμ των Κατουνακιωτών.

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ