Τα πορτοκάλια παραμένουν σε καθεστώς συνδεδεμένης ενίσχυσης και στη νέα ΚΑΠ 2021 – 2027Να παραμείνουν τα πορτοκάλια σε καθεστώς συνδεδεμένης ενίσχυσης και στη νέα ΚΑΠ 2021 – 2027 αποφάσισε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οπως είναι γνωστό, στο σχετικό αίτημα που διατύπωσαν εκπρόσωποι των παραγωγών εσπεριδοειδών, των χυμοποιών και των συνεταιριστών η Περιφέρεια Πελοποννήσου στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους.

Μετά από σύσκεψη που είχε πρόσφατα με παραγωγούς και φορείς από την Αργολίδα και την Λακωνία, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έκανε γραπτή τεκμηριωμένη παρέμβαση στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό ως προς την αναγκαιότητα να παραμείνει η συγκεκριμένη ενίσχυση και στη νέα ΚΑΠ.

Ακολούθησε τηλεδιάσκεψη για το θέμα, με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο, στην οποία από πλευράς Περιφέρειας Πελοποννήσουυ, συμμετείχαν οι αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, καθώς και ο αρμόδιος για αγροτικά θέματα αντιπεριφερειάρχης Νίκωνας Τζινιέρης.

Ας σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει το 70% της παραγωγής εσπεριδοειδών στη χώρα μας, ενώ στην περιοχή της λειτουργεί το 70% των συσκευαστηρίων και το 100% των χυμοποιείων.


Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr