Επίσκεψη του Μ. Σχοινά στην Τρίπολη, συνάντηση με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα και φορείςΤον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα συνάντησε σήμερα Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής.

Ο περιφερειάρχης, στην κατ’ ιδίαν συνάντησή του με τον Μ. Σχοινά, του εξέφρασε ευχαριστίες “για την προσφορά του στη χώρα μας την εποχή των μνημονίων, η οποία έχει αναγνωριστεί από όλους” και στη συνέχεια ανέλυσε στον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την κατάσταση, τις δυνατότητες και τις προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Μετά τη συνάντηση, ακολούθησε σύσκεψη στην οποία μετείχαν αντιπεριφερειάρχες, εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στη διάρκειά της εκφράστηκαν οι θέσεις των φορέων και τέθηκαν ερωτήσεις, στις οποίες απάντησε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχει ευθεία επικοινωνία για τα θέματα είτε της Περιφέρειας, είτε των Επιμελητηρίων.Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr