Στο Δασαρχείο Γυθείου και πάλι ο Θανάσης ΔαβάκηςΕπίσκεψη στο Δασαρχείο Γυθείου πραγματοποίησε ο Θανάσης Δαβάκης, μετά την έγκριση του ποσού ύψους 1.233.999,65 ευρώ για την κατασκευή έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, για τη συγκράτηση του εδάφους, τον περιορισμό της διάβρωσης και της επιφανειακής απορροής, στις περιοχές που επλήγησαν από την πυρκαγιά της 3ης Αυγούστου, στον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Σκοπός της επίσκεψης του Λάκωνα βουλευτή ήταν να ενημερωθεί για τις εργασίες που θα ξεκινήσουν άμεσα με βάση αυτή τη μελέτη, η οποία αναλύεται σε 5 υποέργα:


Το Υποέργο 1: Αφορά στην κατασκευή κορμοδεμάτων στην Τοπική κοινότητα Καστάνιας, προϋπολογισμού 247.756,75 €.


Το Υποέργο 2: Αφορά στην κατασκευή σανιδότοιχων και κορμοφραγμάτων στην Τοπική κοινότητα Κρήνης, προϋπολογισμού 247.326,63 €.


Το Υποέργο 3: Αφορά στην κατασκευή σανιδότοιχων και κορμοφραγμάτων στην Τοπική κοινότητα Σκαμνακίου προϋπολογισμού 245.263,44 €.


Το Υποέργο 4: Αφορά στην κατασκευή σανιδότοιχων στην Τοπική Κοινότητα Πλατάνου ,προϋπολογισμού 247.925,47 €.


Το Υποέργο 5: Αφορά στην κατασκευή κορμοφραγμάτων στις Τοπικές κοινότητες Σιδηροκάστρου και Πλατάνου προϋπολογισμού 245.731,14 €.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα προσκληθούν οι υποψήφιοι ανάδοχοι των έργων, προκειμένου να υποβάλλουν προσφορές και μετά από 3 ημέρες ο κάθε μειοδότης θα κληθεί για να υπογράψει τη σύμβαση του έργου που θα αναλάβει.

Επιπροσθέτως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ανατολικής Μάνης έχει ήδη λάβει το ποσόν των 3.350.000€ από το υπουργείο Εσωτερικών, για την αποκατάσταση δικτύων υποδομών και την κατασκευή έργων αντιπλημμυρικής προστασίας.

Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο Θανάσης Δαβάκης δήλωσε:

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τα στελέχη του Δασαρχείου Γυθείου γιατί με επαγγελματισμό και επιστημονική επάρκεια εκπόνησαν σε σύντομο χρόνο μελέτες για έργα, που δεν έχουν εκτελεσθεί άλλη φορά στην συγκεκριμένη περιοχή, από τότε που ιδρύθηκε η υπηρεσία…


Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr