ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΠΑΡΕΛΟΥ ΕΦΕΡΑΝ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗΟ Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης συμμετείχε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα πάλης Παμπαίδων – Παγκορασίδων στην κατηγορία (U15) κάτω των 15 ετών, που διεξήχθη στις 28 & 29 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης, εκπροσωπώντας την Ελλάδα μας με 2 αθλήτριες σε μία διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου με τις συμμετοχές να αποτελούν ρεκόρ.

Η Ευγενία Λάμπρου στην κατηγορία των 50 κιλών και η Δήμητρα Μπαρέλου στην κατηγορία των 62 κιλών στο στυλ της ελευθέρας πάλης, φορώντας τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, κατέκτησαν 2 χάλκινα μετάλλια.

Η σκληρή άσκηση των αθλητριών με την επίβλεψη της προπονήτριας του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης Σοφίας Καμπανάρη απέδωσε και πάλι καρπούς κάνοντάς μας όλους υπερήφανους. Η απαιτητική προπόνηση των κοριτσιών και η δύναμη της θέλησής τους τα ανέβασε στο βάθρο δίνοντας την καλύτερη ανταμοιβή στην αφιλοκερδή προσφορά της προπονήτριας τους και το καλύτερο παράδειγμα σε εμάς και τα παιδιά μας.

Το όνομα της Σπάρτης ακούστηκε και τιμήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Ας ευχηθούμε στα κορίτσια και στους υπόλοιπους αθλητές του Παλαιστικού Συλλόγου Σπάρτης να συνεχίσουν και εις ανώτερα τη δυναμική τους προσπάθεια.


Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr