"οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης εκ μέρους του Δήμου Σπάρτης , δεν ανέφεραν καθόλου τι άκουγε ο κόσμος εκείνη την στιγμή"
 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Στην πρόσφατη βράβευση των Σπαρταθλητών του 39ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2021, μεταξύ άλλων ακούστηκαν για πρώτη φορά και οι ΕΠΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ από την χορωδία του Συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ- ΤΑΥΓΕΤΗ»

Οι παρουσιαστές και οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης εκ μέρους του Δήμου Σπάρτης , δεν ανέφεραν καθόλου τι άκουγε ο κόσμος εκείνη την στιγμή, ποιος τραγουδούσε και ποιος είχε κάνει την παραγωγή.

Το 2013, το Ινστιτούτο Σπάρτης με χορηγό την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας και σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ- ΤΑΥΓΕΤΗ», με την Μαέστρο κ Φωτεινή Δημάκου – Σακκέτα, προχώρησαν στην παραγωγή των ΕΠΙΚΩΝ ΎΜΝΩΝ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ, σε σύνθεση του αείμνηστου μουσουργού – συνθέτη και λάτρη της Σπάρτης Μιχάλη Μαχαίρα.

Το παραπάνω έργο αποτελούσε υποχρέωση για τα μέλη του Ινστιτούτου Σπάρτης . Έτσι αποφασίστηκε η παραγωγή των CDs σε 500 αντίτυπα, τα οποία διένειμαν σε όλους τους Σπαρταθλητές που έλαβαν μέρος στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2013, με μεταφρασμένους τους στίχους στα αγγλικά από την κ Γκλύνις Μορφογένη.

Αυτή την παράλειψη των διοργανωτών της εκδήλωσης εκ μέρους του Δήμου Σπάρτης ερχόμαστε σήμερα να καλύψουμε παρουσιάζοντας την παραγωγή που είχε κάνει το 2013 το Ινστιτούτο Σπάρτης σε συνεργασία με την ΤΑΥΓΕΤΗ στο στούντιο του Κώστα Ψυχογιού, επ’ ευκαιρία του 31ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ και με χορηγό την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας.

Από το ΔΣ του Ινστιτούτου Σπάρτης

Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Diafimistes.gr

e-info.gr