Παγκόσμια Ημέρα Ζώων - ο Δήμος Σπάρτης τοποθέτησε σπιτάκια – καταλύματα για τα αδέσποτα ζώαΠαγκόσμια Ημέρα Ζώων


Η 4η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ζώων. Αν και η αγάπη για τα ζώα και τη φύση ευρύτερα δεν είναι υπόθεση μίας παγκόσμιας ημέρας, αλλά της καθημερινότητάς μας, ωστόσο η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την ανάγκη ευαισθητοποίησης και ανάληψης δράσεων για την προάσπιση και προστασία των δικαιωμάτων των ζώων.

Εμείς, ως Δήμος Σπάρτης, με στόχο να οδηγηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση, συμμετέχουμε ενεργά στη φροντίδα και επιδιώκουμε την προστασία και την διασφάλιση της ευζωίας των αδέσποτων.

Με απόλυτο σεβασμό στη φύση, τους πολίτες μας και τα αδέσποτα που κατοικούν στον Δήμο μας φροντίζουμε για την αγαστή συνύπαρξη όλων μας.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ζώων, ο Δήμος Σπάρτης τοποθέτησε σπιτάκια – καταλύματα για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς σε σημεία πέριξ της πόλης της Σπάρτης.

Ο Δήμος συνεχίζει τις προσπάθειες για τη σωστή διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του μεριμνά για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών και καταβάλλει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Οι εργασίες βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των τετράποδων φίλων μας στους δύο χώρους φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου μας συνεχίζονται. Ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «Καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς», προϋπολογισμού 250.000,00 €, το οποίο με Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, είναι σε εξέλιξη.


Ο Δήμος Σπάρτης, απευθύνει μήνυμα στα φιλόζωα αισθήματα των συμπολιτών μας, κάλεσμα για έμπρακτη έκφραση αγάπης και συμπόνιας προς τα εγκαταλελειμμένα ζώα συντροφιάς-σκύλους που φιλοξενούνται από το Δήμο και διατίθενται για υιοθεσία. Όσοι εκ των πολιτών θέλουν να βοηθήσουν και να προσφέρουν ως δημότες σε ένα μεγάλο πρόβλημα, ας σκεφτούν την υιοθεσία ενός σκύλου. Ο σκύλος είναι ένας πραγματικός φίλος. Επικοινωνία καθημερινά εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2731361132 ή στο 15460.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΛΑΥΤΗΣ


Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ