Πλήθος συναντήσεων και επισκέψεων πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας.

  
· Την Τρίτη 28/9, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Οικονομικών & Ανάπτυξης, κ. Γ. Δεδεδήμου, τον Ειδικό Σύμβουλο κ. Ι. Ράλλη και τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΣ κ. Ηλ. Τρακάκη, επισκέφθηκαν τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στ. Πέτσα προκειμένου να συζητήσουν για την προώθηση της έγκρισης χρηματοδοτήσεων των υποβληθέντων προτάσεων Δήμου – ΔΕΥΑΣ.

· Την Τετάρτη 29/9, επισκέφθηκε το Καστόρι για αυτοψία των εργασιών συντήρησης του σιντριβανιού της πλατείας και του φωτισμού της γέφυρας.

· Την Πέμπτη 30/9, με τους Αντιδημάρχους κ. Αθ. Καρλαύτη και Χρ. Κανακάκο πραγματοποίησαν αυτοψία των καταστροφών στο ΕΠΑΛ Σπάρτης.

· Την Πέμπτη επίσης, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των SPARTAN RUNNERS προκειμένου να θέσουν τις βάσεις για μια στενή συνεργασία στη διοργάνωση αγώνων υπεραποστάσεων.

· Την Παρασκευή 1/10 μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Αθ. Καρλαύτη, παρευρέθησαν στην παρουσίαση του συστήματος μαζέματος των ακαθαρσιών των σκύλων, ΝΟ ΚΑΚΑ, των κ.κ. Σωτηρίας Μπαχούρου και Μαρίας Αρκούδη, που πραγματοποιήθηκε στον κυκλικό κόμβο, έμπροσθεν των σχολικών συγκροτημάτων.


Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr