ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΠΥΡΙΔΑΚΟΥ: "ΜΟΥ ΖΗΤΟΎΝ να παραιτηθώ από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠριν λίγο καιρό, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου μου κοινοποίησε έγγραφο της Νομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας, προφανώς μετά από παραγγελία του Περιφερειάρχη, σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να παραιτηθώ από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών λόγω της ανεξαρτητοποίησης μου από την παράταξη "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" με την οποία μετά από εκλογές στο Περιφερειακό Συμβούλιο εξελέγην στη Γενική Συνέλευση των Περιφερειών.

Αν δεχθώ την υπόδειξη του κ. Προέδρου του Π.Σ. (προφανώς κατ' εντολή του κ. Περιφερειάρχη) να παραιτηθώ από το το Δ.Σ. της ΕΝ.Π.Ε. το άμεσο αποτέλεσμα είναι η θέση που κατέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος να καλυφθεί από τον πρώτο επιλαχόντα ο οποίος δεν έχει καμμία σχέση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και να χαθεί η δική μας φωνή σε ένα θεσμικό και αποφαστικο όργανο.

Φυσικά δεν έχω καμία πρόθεση να εγκαταλείψω την θέση μου στο συνδικαλιστικό όργανο των Περιφερειών και να στερήσω την Πελοπόννησο από μια φωνή μέσα σ αυτό.

Από την άλλη δε συντρέχει κανένας λόγος να το κάνω αυτό καθώς στο ΔΣ εξελέγην ως μέλος της Παράταξης του Πρόεδρου, Απόστολου Τζιτζικώστα, με τον οποίο έχω άριστη συνεργασία και σέβομαι απεριόριστα για την εξαιρετική δουλειά που κάνει ως Περιφερειάρχης και ως Πρόεδρος, διεκδικώντας δυναμικά για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση τόσο από την Ελληνική Κυβέρνηση όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως Πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής των Περιφερειών και συνεπώς συνεχίζω να τον στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις.

Υπενθυμίζω επίσης στον κ. Περιφερειάρχη ότι σε ανεξαρτητοποίηση απο την Παράταξη "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο" προχώρησα έπειτα από ρεβανσιστικές τακτικές και αποκλεισμό που μου επιβλήθηκε από τον ίδιο επειδή τόλμησα να διαφοροποιηθώ στο θέμα της διοργάνωσης των Επετειακών Εκδηλώσεων των 200χρονων από την Έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Η εκδικητικότητα έναντι οποιουδήποτε τιμήματος και η εμπάθεια είναι κακοί σύμβουλοι όταν κατέχουμε δημόσια αξιώματα και υπηρετούμε θεσμούς.

Από την πλευρά μου δίνω και θα εξακολουθήσω να δίνω όλες μου τις δυνάμεις για να τιμήσω την ψήφο των συμπολιτών μου. Άλλωστε αυτοί είναι οι τελικοί κριτές.Μαργαρίτα Σπυριδάκου

Χειρουργός Οδοντίατρος

Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Λακωνίας

Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: δύο 55χρονοι, ένας 48χρονος και ένας 24χρονος

Επιστρέφει η εμποροπανήγυρης Μυστρά, μετά από δύο χρόνια

ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ - ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΠΟΡΙ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

ΕΟΔ Λακωνίας: "εκφράζουμε την βαθύτατη θλίψη μας και τα συλλυπητήριά μας"

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ