Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στην πληγείσα Μάνη

 


Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του κόσμου στη μεγάλη δοκιμασία που περνάει ο τόπος μας λόγω της καταστροφικής φωτιάς που δυστυχώς είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, δήμοι, σύλλογοι, επιχειρήσεις κ.λ.π. έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να προσφέρουν ο καθένας με τον τρόπο του ό,τι μπορούσε. Συνεχώς καταφθάνουν προμήθειες. Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε πως σε λίγες μόνο ώρες κατάφεραν να συγκεντρωθούν, στα σημεία που είχε ορίσει ο Δήμος μας, μεγάλες ποσότητες βασικών αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να διατεθούν στους ανθρώπους που δοκιμάζονται.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εσάς που μας στηρίξατε και συνεχίζετε να μας στηρίζετε σε αυτές τις τόσο κρίσιμες και πολύ δύσκολες ώρες που διανύουμε.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δήμους εντός του νομού για τη συμπαράσταση, την αλληλεγγύη, την άψογη φιλοξενία των πληγέντων, τη διάθεση οχημάτων και γεννητριών, καθώς και της υπόλοιπης χώρας για την προσφορά αγαθών πρώτης ανάγκης και ιατροφαρκευτικού υλικού. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους εμπορικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, τους φορείς, τις εταιρείες, τους ομίλους, τις επιχειρήσεις και όλους εσάς τους χιλιάδες ανθρώπους που στεκόσαστε στο πλευρό μας.Σχόλια

BANNER 1

e-info.gr

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG