ΜΗΝΥΜΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΛΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Αγαπητά μας παιδιά,

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας, θέλω να σας συγχαρώ θερμά για την επιτυχία σας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και να σας ευχηθώ από καρδιάς καλές σπουδές και μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική καταξίωση.

Η επιτυχία σας αποκτά μεγαλύτερη αξία καθώς λόγω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης και η φετινή προετοιμασία και η μάχη των εξετάσεων διεξήχθησαν κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία.

Σας εύχομαι μία γεμάτη φοιτητική ζωή, η οποία θα σας εξοπλίσει με γνώσεις και εμπειρίες, ώστε να σταθείτε επάξια στον στίβο της ζωής.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που στήριξαν τις προσπάθειές σας εν μέσω μιας δύσκολης συγκυρίας και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, στάθηκαν δίπλα σας μέχρι τέλους με αγάπη και υπομονή και σας έδωσαν δύναμη για να ολοκληρώσετε την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής τους.

Τέλος θέλω να απευθυνθώ σ΄ εσάς που δεν τα καταφέρατε και να σας τονίσω ότι η ζωή είναι μπροστά σας και πρέπει να συνεχίσετε να προσπαθείτε για την εκπλήρωση των στόχων σας.

Εάν χάθηκε ¨μια μάχη¨ , ¨ο πόλεμος¨ της ζωής είναι μπροστά.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους.
Ο Επικεφαλής της Παράταξης

Βαγγέλης Βαλιώτης


Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr