Έναρξη συλλογικής οικονομικής εκστρατείας στήριξης της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Εταιρεία Σπαρτιατικών Σπουδών, ανταποκρινόμενη σε μία μείζονα ανάγκη της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, ανακοινώνει την έναρξη συλλογικής διαδικτυακής οικονομικής εκστρατείας στήριξης (μτφρ. crowdfunding) της Σχολής, μέσω της πλατφόρμας «Give & Fund».


Η εν λόγω εκστρατεία αποσκοπεί στην έμπρακτη οικονομική στήριξη της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής και, συγκεκριμένα, στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του πιο ιστορικού σχολείου των Ελλήνων με βιβλία σχετικά με την ιστορία και τον πολιτισμό της Λακωνίας.


Σε αυτό το σημείο, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε εγκαρδίως τον κ. Γεώργιο Δημακόγιαννη για άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας με την ανιδιοτελή και γενναιόδωρη προσφορά διψήφιου αριθμού βιβλίων των Εκδόσεων «Αδούλωτη Μάνη».


Ακολουθώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο, μπορείτε να προσφέρετε ακόμη και ένα ευρώ (1€), ανώνυμα ή επώνυμα. Καμία απολύτως προσφορά δεν περισσεύει!


Ο σύνδεσμος: https://bit.ly/3yb2fV7 .


Με τον τρόπο αυτό, ο Ελληνισμός απ' άκρη σ' άκρη της υφηλίου, αλλά ειδικότερα η Λακωνία μας, η γενέτειρα του τελευταίου ενδόξου αυτοκράτορα της χιλιόχρονης Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, θα καταστεί αρωγός στον ηρωικό αγώνα για την επιβίωση και την πρόοδο των τελευταίων εναπομεινάντων Ελλήνων στη Βασιλεύουσα Πόλη του Γένους μας!


Τα χρήματα που πρόκειται να συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν με ασφάλεια και πλήρη διαφάνεια σε μορφή δωρεάς βιβλίων, στον Σχολάρχη της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής -συμβολικά- την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021, κατά την εορτή του πολιούχου αγίου της Σπάρτης, του Οσίου Νίκωνος του «Μετανοείτε».


Η Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή υπήρξε σε καιρούς ζοφερούς για το Έθνος μας, η ζωογόνος πνοή της ελληνικής γλώσσας και ιστορίας, αλλά και ο αναμεταδότης φάρος της ορθόδοξης παρακαταθήκης. Οφείλουμε να την στηρίξουμε με κάθε μέσο!
Εκ μέρους του Δ.Σ.,

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΣχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr