Στ.Αραχωβίτης: Στο πλευρό των αγροτών, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων για να σταθούν στα πόδια τους και την επανεκκίνηση της οικονομίαςΣτ.Αραχωβίτης: Στο πλευρό των αγροτών, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων για να σταθούν στα πόδια τους και την επανεκκίνηση της οικονομίας

Στην έδρα του Επιμελητηρίου Λακωνίας στο Γύθειο βρέθηκα την Παρασκευή 27/8 καλεσμένος του Προέδρου κ. Ι. Παναρίτη προκειμένου να συζητήσουμε με τον νέο πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθά.

Η ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των πολλαπλά πληγέντων αγροτών και επιχειρηματιών της Μάνης τόσο από την πανδημία όσο και από τις πρόσφατες φωτιές είναι το ζητούμενο.

Η λογική των αναστολών πληρωμών σε επιταγές, ασφαλιστικά ταμεία και εφορία δεν βοηθά σε μια τέτοιας έκτασης κρίση. Η συσσώρευση των υποχρεώσεων διογκώνει το ιδιωτικό χρέος το οποίο ήδη έχει φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα. Η διαγραφή υποχρεώσεων που δημιουργήθηκαν μέσα σε αυτές τις συνθήκες, το τεράστιο κόστος παραγωγής από το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη και το πετρέλαιο, η τραπεζική ρευστότητα με κρατικές εγγυήσεις, η άμεση αναστολή πλειστηριασμών, η διασφάλιση εισοδήματος έκτακτης ανάγκης και η 100% διατήρηση του τεκμαρτού αγροτικού εισοδήματος για τους πληγέντες στα επόμενα τουλάχιστον 5 χρόνια ήταν τα βασικά σημεία που έθεσα.

Σχετικά με το ερχόμενο 4ο κύμα της πανδημίας λέμε ΝΑΙ στον εμβολιασμό, ναι στην πειθώ και στο φιλότιμο αλλά λέμε ΟΧΙ στις απολύσεις και στον διχασμό της κοινωνίας.

Τέλος, έδωσα τα συγχαρητήρια μου για την πρωτοβουλία οικονομικής στήριξης την πληγέντων στο Επιμελητήριο Λακωνίας και στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Στεκόμαστε στο πλευρό των αγροτών, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων για να σταθούν στα πόδια τους και την επανεκκίνηση της οικονομίας.Σχόλια

BANNER 1

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr