Δήμο Ανατολικής Μάνης - 2.008.800 ευρώ για οικολογικά συστημάτα απορριμμάτων - εντάχθηκε στο ΠΕΠΜε απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα εντάχθηκε στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, με συνολικό προϋπολογισμό 2.008.800 ευρώ, η προμήθεια οικολογικών βυθιζόμενων συστημάτων κάθετης διαβάθμισης συμπίεσης απορριμμάτων σε κάδους κοινής χρήσης, με δικαιούχο τον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Η απόφαση ένταξης αφορά στην προμήθεια 27 οικολογικών συστημάτων απορριμμάτων χωρητικότητας 2.200 λίτρων το καθένα, για τις ανάγκες χωριστής συλλογής των ανακυκλώσιμων οικιακών αποβλήτων του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Πρόκειται για εντατικοποίηση και οργάνωση ενός συστήματος χωριστής συλλογής ανακυκλώσιμων οικιακών αποβλήτων που αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι του συνόλου των μη ανακυκλώσιμων απορριμμάτων του δήμου και προβλέπει την ξεχωριστή συλλογή 450,40 τόνων ανακυκλώσιμων αποβλήτων τον χρόνο.

Βάσει των γεωγραφικών και οικιστικών χαρακτηριστικών του δήμου τα 27 συστήματα κατανέμονται αναλογικά στις πόλεις, κωμοπόλεις και οικισμούς του.Την σχετική απόφαση του περιφερειάρχη μπορείτε να δείτε εδώ.


Σχόλια

BANNER 1

e-info.gr

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG