Δήμο Ανατολικής Μάνης - 2.008.800 ευρώ για οικολογικά συστημάτα απορριμμάτων - εντάχθηκε στο ΠΕΠΜε απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα εντάχθηκε στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, με συνολικό προϋπολογισμό 2.008.800 ευρώ, η προμήθεια οικολογικών βυθιζόμενων συστημάτων κάθετης διαβάθμισης συμπίεσης απορριμμάτων σε κάδους κοινής χρήσης, με δικαιούχο τον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Η απόφαση ένταξης αφορά στην προμήθεια 27 οικολογικών συστημάτων απορριμμάτων χωρητικότητας 2.200 λίτρων το καθένα, για τις ανάγκες χωριστής συλλογής των ανακυκλώσιμων οικιακών αποβλήτων του Δήμου Ανατολικής Μάνης. Πρόκειται για εντατικοποίηση και οργάνωση ενός συστήματος χωριστής συλλογής ανακυκλώσιμων οικιακών αποβλήτων που αποτελούν πολύ σημαντικό κομμάτι του συνόλου των μη ανακυκλώσιμων απορριμμάτων του δήμου και προβλέπει την ξεχωριστή συλλογή 450,40 τόνων ανακυκλώσιμων αποβλήτων τον χρόνο.

Βάσει των γεωγραφικών και οικιστικών χαρακτηριστικών του δήμου τα 27 συστήματα κατανέμονται αναλογικά στις πόλεις, κωμοπόλεις και οικισμούς του.Την σχετική απόφαση του περιφερειάρχη μπορείτε να δείτε εδώ.


Σχόλια

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr