ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 : "η φωτιά θα σβήσει μόνη της…όπου σταματήσει - Τα γαλόνια είναι για τα γραφεία, δεν είναι για τα κτήματα"«Η φωτιά είναι μεγάλη, η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη, η φωτιά θα σβήσει μόνη της…όπου σταματήσει», είπε στον ΑΝΤ1 ο Πέτρος Ανδρεάκος, Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, Πέτρος Ανδρεάκος, για την μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή.

Όπως είπε ο Δήμαρχος, «Δεν υπάρχουν εναέρια μέσα, ενώ και οι επίγειες δυνάμεις είναι αδρανείς», τονίζοντας ότι από ημέρες ζητά στήριξη από εναέρια μέσα πυρόσβεσης.

Ασκώντας έντονη κριτική κατά των πυροσβεστών, είπε «αυτά γίνονται όταν έρχονται αξιωματικοί από άλλες περιοχές και δεν γνωρίζουν την περιοχή, όπου μαίνεται η φωτιά».

Ακόμη, κατέκρινε την τακτική διάθεσης εναέριων μέσων πυρόσβεσης, λέγοντας ότι οι αρμόδιοι «δουλεύουν με ημίμετρα, για να δείξουν ότι έχουν παρουσία παντού. Δεν κάνουν ολοκληρωμένη δουλειά. Έχουν 100 αεροπλάνα και τα στέλνουν από εδώ και από εκεί. Αυτό είναι το μέγα λάθος».

«Τα γαλόνια είναι για τα γραφεία, δεν είναι για τα χτήματα», είπε οργισμένος και απογοητευμένος ο Πέτρος Ανδρεάκος, λέγοντας ότι είναι πολλά χρόνια Δήμαρχος και έχει καλή γνώση για τις διαδικασίες και τις εξελίξεις.Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr