Αντίστροφη μέτρηση για το Oitylo King of the Court 24 και 25 Ιουλίου

 


Το Kingofthecourt είναι μια νέα μορφή διοργάνωσης που ξεκίνησε ως προπονητικό παιχνίδι και πλέον έχει γίνει θεσμός επισημοποιώντας την συνεργασία της FIVB με την AVP δημιουργώντας ένα νέο σιρκουί απο πέρσι.


Τόσο η μορφή του τουρνουά όσο και το σύστημα αγώνων που θα ακολουθηθεί είναι πιστοποιημένα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ταυτόχρονά, η χώρα μας θα είναι η πρώτη που εντάσσει μια διοργάνωση της κατηγορίας αυτής στο επίσημο καλεντάρι των διοργανώσεων του αθλήματος, διευρύνοντας έτσι την αγωνιστική περίοδο αλλά και ακoλουθώντας από κοντά τις διεθνείς εξελίξεις στο beach volley.

H διοργάνωση θα περιλαμβάνει κατηγορίες ανδρών και γυναικών, ενώ η προκήρυξη και οι κανονισμοί θα αναρτηθούν σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε υψόμετρο, με το χωριό να είναι σε θέση με μοναδική θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο και μια αθλητική εγκατάσταση θα στηθεί στην κεντρική πλατεία.

Το Οίτυλο είναι μια απο τις παλαιότερες πόλεις της Μάνης. Χαρακτηριστικό της περιοχής του Οιτύλου είναι οι παραδοσιακοί πύργοι με μεγάλη ιστορία και η ξεχωριστή Μανιάτικη αρχιτεκτονική.

Εκτός της διοργάνωσης του Kingofthecourt θα πραγματοποιήθουν δράσεις και happenings ως side events του τουρνουά.

Περισσότερες πληροφορίες στο hashtag #oitylokingofthecourt, στην σελίδα μας στο instagram @oitylo_kingofthecourt αλλά και στο επίσημο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας www.volleyball.gr.

Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr