Νέος κύκλος επαφών Βέρδου – Δαβάκη για το θέμα των αγωγών του Δημοσίου κατά πολιτών στη Σκάλα

 

Οι επαφές του βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη και του Δημάρχου Ευρώτα Δήμου Βέρδου, με αφορμή το ιδιοκτησιακό πρόβλημα που έχει ανακύψει στην περιοχή της Σκάλας (Αφανιά – Κρεββατά), συνεχίζονται. Πρόσφατα συναντήθηκαν με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό στο γραφείο του και με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιο για το Κτηματολόγιο Γιώργο Στύλιο, μέσω τηλεδιάσκεψης.


Σχετικά με τις συναντήσεις αυτές, ο Θανάσης Δαβάκης δήλωσε:

Συναντηθήκαμε πρόσφατα, ο Δήμαρχος Ευρώτα Δήμος Βέρδος και εγώ, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό και τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιο για το Κτηματολόγιο, Γιώργο Στύλιο, σχετικά με την επίλυση του ιδιοκτησιακού προβλήματος της περιοχής Αφανιά – Κρεββατά, της Σκάλας.

Από τον κ. Λιβανό ζητήσαμε τον συντονισμό όλων των συναρμόδιων Υπουργείων για την εξεύρεση λύσης σε ένα πρόβλημα που απασχολεί μεγάλο αριθμό κατοίκων στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ συνεργαστήκαμε και με υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΑΑΤ, με τους οποίους διερευνήσαμε τις τεχνικές λεπτομέρειες της επίλυσης του ζητήματος.

Στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Γιώργο Στύλιο, αναφέραμε το πρόβλημα που έχει ανακύψει από την εγγραφή των συγκεκριμένων εκτάσεων στο Κτηματολόγιο, ενώ διερευνήσαμε τα χρονικά περιθώρια για την εξεύρεση τελικής λύσης, εν όψει και της νέας ρύθμισης που ψηφίζουμε αύριο στο σχετικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (άρθρο 9) για την παράταση της διαδικασίας των διορθώσεων ανακριβειών των πρώτων κτηματολογικών εγγραφών.

Η προσπάθεια για την επίλυση του ιδιοκτησιακού της περιοχής Αφανιά – Κρεββατά συνεχίζεται και σύντομα θα έχουμε νεότερα…Σχόλια

BANNER 1

e-info.gr

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG