Λάγιο και Αφανιά στην παρέμβαση του Δαβάκη στο νομοσχέδιο για το ΚτηματολόγιοΤα ιδιοκτησιακά ζητήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες στο Λάγιο και στην Αφανιά – Κρεββατά στη Σκάλα, έθεσε ο Θανάσης Δαβάκης στην ομιλία του σήμερα το απόγευμα κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό του Κτηματολογίου στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Ο Λάκωνας βουλευτής περιέγραψε το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που υπάρχει λόγω των διεκδικήσεων του Δημοσίου στις δύο αυτές περιοχές, που έχουν αιφνιδιάσει και απογοητεύσει τους πολίτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις σχετικές εκτάσεις εδώ και δεκαετίες, έχουν φορολογηθεί για αυτές, έχουν επενδύσει σε αυτές, τις έχουν μεταβιβάσει και τώρα καλούνται να καταβάλουν δικαστικά έξοδα για να τις διατηρήσουν.

Επίσης, ανέφερε ότι έχει έρθει ήδη σε επαφή με τα συναρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και ζήτησε και από τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που έχει την αρμοδιότητα του Κτηματολογίου, να προχωρήσει σε λύση το συντομότερο δυνατόν, προς όφελος τόσο των πολιτών της περιοχής όσο και του Δημοσίου.«Αναμένω με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του υπουργού κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια», δήλωσε ο κ. Δαβάκης.


Σχόλια

BANNER 1

e-info.gr

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

EBLOG