«Ταξιδεύοντας στην Τέχνη» στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού ΛαδιούΟ Δήμος Σπάρτης συγχαίρει τους διοργανωτές της ARTOGETHER –Τέχνη ατόμων Με και Χωρίς Αναπηρία που σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) θα παρουσιάσουν στην Σπάρτη την Τετάρτη 9 Ιουνίου στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού την έκθεση «Ταξιδεύοντας στην Τέχνη».

Η έκθεση υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και υποστηρίζεται από το Γραφείο Διασύνδεσης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και από την Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών.

Σας γνωστοποιούμε και σας καλούμε να αγκαλιάσετε και εσείς με την σειρά σας την εν λόγω έκθεση που περιλαμβάνει τα έργα 25 εικαστικών με αναπηρία, τα οποία συνδιαλέγονται με τα χειρόγραφα 25 λογοτεχνών εμπνευσμένα από την τέχνη των εικαστικών. Στόχος αυτής της γόνιμης προσέγγισης είναι να προβληθεί ευρέως το έργο καλλιτεχνών με αναπηρία, η ισότιμη καλλιτεχνική δημιουργία ατόμων με και χωρίς αναπηρία, καθώς και η μεταξύ τους συνεργασία.

Την έκθεση συνοδεύει το συλλεκτικό λεύκωμα «Ταξιδεύοντας την Τέχνη», το οποίο εκδόθηκε με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Στις σελίδες του αποτυπώνονται τα έργα, τα χειρόγραφα και οι σκέψεις των δημιουργών.


Συντονισμός προγράμματος: Μαριλένα Κουκούλη

Επιμέλεια έκθεσης: Νίκος Κόνιαρης, Σοφία Χρυσαφοπούλου

Διάρκεια έκθεσης: 9 έως 21 Ιουνίου 2021

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, εκτός Τρίτης,10:00-18:00

Είσοδος ελεύθερη

Όλοι οι χώροι του Mουσείου είναι προσβάσιμοι σε άτομα με κινητικά προβλήματα και χρήστες αμαξιδίων.Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Κοινωνικής Πολιτικής

Γεωργία Ζαχαράκη -Αναστασοπούλου

 

Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr