Νεοκλής Κρητικός: "Πρόγραμμα κατάρτισης νέων λεμβούχων για τα Σπήλαια Διρού"Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Νεοκλής Κρητικός: "Πρόγραμμα κατάρτισης νέων λεμβούχων για τα Σπήλαια Διρού"

Συνάντηση με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, μαζί με τον διευθυντή των Σπηλαίων Διρού κ.Πέτρο Λαζαράκο, είχε ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός στις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα στις 2 Ιουνίου.

Ο κ.Κρητικός στο ραντεβού που είχε με τον Διοικητή του ΟΑΕΔ στις 13 Μαΐου, έθεσε το θέμα της κατάρτισης των νέων λεμβούχων και κατέστη απαραίτητο από τη συζήτηση η εκ νέου συνάντηση, τη δεύτερη φορά μαζί και με τον διευθυντή των Σπηλαίων κ.Λαζαράκο.

Στη συνάντηση των τριών τέθηκε η βάση για την προώθηση της διαδικασίας δημιουργίας του προγράμματος κατάρτισης, διαδικασία η οποία είχε μπει στο διάλογο μεταξύ του ΟΑΕΔ και της εταιρείας διαχείρισης των Σπηλαίων πριν από ένα χρόνο.

Είναι ένα σημαντικό βήμα, το οποίο μαζί με την ανακαίνιση των Σπηλαίων, η οποία σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα περατωθεί εντός του 2023, θα καταστήσουν τα Σπήλαια Διρού έναν κορυφαίο προορισμό, όχι μόνο για τη Λακωνία και την Πελοπόννησο, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο κ.Κρητικός μετά την τελευταία ενημέρωση δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την γρήγορη ανταπόκριση του ΟΑΕΔ και τη συνεργασία που χτίζουν με την Εταιρεία Διαχείρισης των Σπηλαίων Διρού, ενώ συνεχάρη τον κ.Λαζαράκο για τις προσπάθειες που καταβάλει για τη σωστή περάτωση όλων των διαδικασιών που τρέχουν παράλληλα το διάστημα αυτό.


Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Diafimistes.gr

e-info.gr