"Σύντομα η λύση στο θέμα των αγωγών του Δημοσίου κατά πολιτών στη Σκάλα"Δαβάκης: Σύντομα η λύση στο θέμα των αγωγών του Δημοσίου κατά πολιτών στη Σκάλα

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης με την οποία θα δίδεται οριζόντια λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τις αγωγές του Δημοσίου κατά πολιτών στην περιοχή της Σκάλας, όπως και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και αφορούσαν στις δηλώσεις κυριότητας που έχουν κάνει στο Κτηματολόγιο. Αυτό δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στον βουλευτή Λακωνίας Θανάση Δαβάκη και στον Δήμαρχο Ευρώτα Δήμο Βέρδο, κατά τη σημερινή τους συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ο κ. Δαβάκης, μετά τη συνάντηση αυτή, δήλωσε σχετικά:

Συναντήθηκα σήμερα με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, μαζί με τον Δήμαρχο Ευρώτα Δήμο Βέρδο και του θέσαμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αρκετοί πολίτες της Σκάλας με τις αγωγές που το ελληνικό Δημόσιο έχει καταθέσει εναντίον τους.

Του μεταφέραμε την απαγοήτευση των κατοίκων της περιοχής, καθώς οι εκτάσεις τις οποίες σήμερα διεκδικεί το Δημόσιο χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες από αυτούς.

Όπως με ενημέρωσε ο κ. Σταϊκούρας, η κυβέρνηση προγραμματίζει να ρυθμίσει οριστικά και με οριζόντιο τρόπο το ζήτημα με νομοθετική πρωτοβουλία που θα λάβει το αμέσως προσεχές διάστημα.

Θα παραμείνω σε στενή επικοινωνία με τον Υπουργό Οικονομικών και τον Δήμαρχο Ευρώτα, μέχρι την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Ευχαριστώ τον Χρήστο Σταϊκούρα για την κατανόηση και την άμεση αντίληψη των κοινωνικών προεκτάσεων του προβλήματος, το οποίο προτίθεται να λύσει άμεσα.


Σχόλια

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Diafimistes.gr

e-info.gr