Η ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑΕνημερώνονται οι κάτοικοι του Δήμου Ευρώτα ότι ξεκινά ξανά η λειτουργία της Παιδοψυχιατρικής Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Λακωνίας στον χώρο του αγροτικού ιατρείου Σκάλας, η οποία είχε διακοπεί στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό διασπορά του κορωνοϊού.

Η Παιδοψυχιατρική Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Λακωνίας παρέχει δωρεάν υπηρεσίες σε παιδιά και εφήβους, που αντιμετωπίζουν θέματα ψυχικής υγείας, κοινωνικής ένταξης και μαθησιακές δυσκολίες, καθώς και σε γονείς.

Η Κινητή Μονάδα, η οποία στελεχώνεται από Παιδοψυχίατρο, Παιδοψυχολόγο, Ειδικό Παιδαγωγό και Κοινωνικό Λειτουργό, θα εξυπηρετεί σε καθορισμένη ημέρα και ώρα κατόπιν συνεννόησης με τους ενδιαφερόμενους.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις επικοινωνείτε με το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ευρώτα στα τηλέφωνα 27350 29039 & 27350 29037 και με την Π/Ψ Κινητή Μονάδα Λακωνίας είτε τηλεφωνικά (27310-25480) είτε ηλεκτρονικά στο email : sparti.paidon@mkoapostoli.gr.


Ο αρμόδιος ΑντιδήμαρχοςΠαναγιώτης Πολολός

Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr