ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ - Ο Νεοκλής Κρητικός στον Υπουργό Περιβάλλοντος και ΕνέργειαςΔ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας:

«Νέο ραντεβού για τις ανεμογεννήτριες»

Συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Κώστα Σκρέκα πραγματοποίησε εκ νέου ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός.

Ο κ.Κρητικός παρουσίασε εκ νέου στοιχεία σχετικά με την ανάγκη προστασίας και διατήρησης της οικολογικής και πολιτιστικής φυσιογνωμίας του Κάβο Μαλέα, ενώ έθεσε στο τραπέζι και τα αντίστοιχα ζητήματα που αναφύονται στην περιοχή της Μάνης.

Ο βουλευτής Λακωνίας ανέφερε στον Υπουργό ότι όλοι οι Λάκωνες, μηδενός εξαιρουμένου στηρίζουν την μετάβαση στην πράσινη ενέργεια, θέλουν να μειωθεί το οικολογικό αποτύπωμα μέσω της παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί αυτή η μετάβαση να επιβαρύνει και να αλλάζει και να αλλοιώνει τεράστιες περιοχές με μεγάλο οικολογικό, πολιτιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον.

Ούτως ή άλλως οι στόχοι της χώρας για παραγωγή «καθαρής ενέργειας» δεν είναι μακριά από την επίτευξή τους. Συνεπώς, μπορούμε να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί στον τρόπο και στον τόπο, όπου τοποθετούνται ανεμογεννήτριες.

Επίσης ο κ.Κρητικός σημείωσε ότι είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι ο Πρωθυπουργός κ.Κυριάκος Μητσοτάκης έχοντας ένα υψηλό αίσθημα της κοινωνικής μηχανικής και πραγματικό ενδιαφέρον για την ποιότητα ζωής των συμπατριωτών του, ανέφερε ότι η τοποθέτηση ανεμογεννητριών δε θα πραγματοποιείται σε μέρη όπου δεν υπάρχουν δρόμοι.

Ο κ.Κρητικός σημειώνει πάντα: «Για την ανάπτυξη της Ελλάδας θέλουμε επενδύσεις, θέλουμε καθαρή ενέργεια, αλλά θέλουμε και την κληρονομιά που παραλάβαμε, τα τοπία που χαρακτηρίζουν τον τόπο μας, το περιβάλλον που φιλοξενεί σπάνια είδη πανίδας, τα πολιτιστικά μας τοπόσημα, να τα διαφυλάξουμε και να τα παραδώσουμε με της σειρά μας στη νέα γενιά».


Σχόλια

SPARTI VIEW

NRG SPORTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr