Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΛΑΜΠΡΟΥ του Παλαιστικού Σπάρτης προκρίθηκε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης U15

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας Γνωρίζουμε την Πρόκριση, της Αθλήτριας μας Ευγενίας Λάμπρου στο αγώνισμα της Ελευθέρας πάλης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης κάτω των 15 ετών που θα διεξαχθεί στην Σόφια της Βουλγαρίας από την 26η έως και την 30η Μαΐου 2021 με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας.

Η Ευγενία Λάμπρου ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών να ασκείται στον Σύλλογο μας στο άθλημα της ελευθέρας πάλης υπό την καθοδήγηση και εποπτεία της Προπονητού μας και διακεκριμένης αθλήτριας της Ελευθέρας πάλης Σοφίας Καμπανάρη καθώς και του έμπειρου προπονητού της Ελληνορωμαϊκής πάλης Γεωργίου Μπαρέλου.

Γρήγορα απέδειξε το ταλέντο και την έφεση της στο άθλημα λαμβάνοντας μέρος σε αρκετούς αγώνες και κατακτώντας νίκες. Η συνέπεια της ως προς το προπονητικό σκέλος και η ικανότητα της να μπορεί να ενσωματώσει τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς και η σκληρή και αδιάκοπη προσπάθεια απέδωσαν γρήγορα καρπούς. Επίσης συμμετείχε και ολοκλήρωσε με επιτυχία το παλαιστικό προπονητικό κάμπ με την Εθνική ομάδα στο Λουτράκι διάρκειας 2 εβδομάδων το 2021.

Η Ευγενία Λάμπρου θα προπονείται στο σύλλογο μας έως και την αναχώρηση της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης όπου και θα την συνοδέψει η Προπονητής μας Σοφία Καμπανάρη.

Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά, οι θυσίες να αποδώσουν καρπούς και παρά το νεαρό της ηλικίας να γυρίσει για ακόμα μια φορά νικήτρια, τιμώντας την παράδοση της Σπάρτης γεμάτη νέες γνώσεις και με ακόμα μεγαλύτερη πείρα.

Είμαστε υπερήφανοι και πάντα μαζί της σε κάθε της βήμα.


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr