MBA in Agri-food Sector - ΙΔΡΥΣΗ ΝΕΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

Ενημέρωση και Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος


Τα Τμήματα Γεωπονίας και Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, έχουν υποβάλλει για έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας το διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Αγρο-διατροφικό Τομέα - MBA in Agri-food Sector» , το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 (Οκτώβριος 2021)


Ο σκοπός του Προγράμματος είναι να δημιουργήσει εξειδικευμένα στελέχη του χώρου της Διοίκησης Επιχειρήσεων του αγρο-διατροφικού τομέα, έτσι ώστε οι απόφοιτοι να είναι σε θέση να πάρουν τις αποφάσεις που απαιτούνται σε ένα πολύπλοκο και ανταγωνιστικό περιβάλλον είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες. Ο σημαντικός ρόλος του αγροτικού τομέα της χώρας μας, οι συνεχείς στοχευόμενες επενδύσεις, οι υγειονομικές (COVID 19) και οικονομικές κρίσεις που απέδειξαν την ανθεκτικότητα του αγρο-διατροφικού τομέα καθώς και τη σημαντικότητα του στην Ελληνική οικονομία, η συνεχής αύξηση της αξίας του παραγόμενου αγροτικού προϊόντος κ.α. δημιουργούν την ανάγκη για εμβάθυνση και εξειδίκευση της γνώσης στον τομέα της οργάνωσης και διοίκησης. Το βασικό συγκριτικό πλεονέκτημα του προγράμματος MBA in Agri-food Sector είναι ότι προσφέρει στους φοιτητές και τις φοιτήτριες του τη δυνατότητα να αποκτήσουν ειδικές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που αφορούν στην διοίκηση επιχειρήσεων, τα οικονομικά του κλάδου, την συμπεριφορά των καταναλωτών, αλλά και την παραγωγή και εμπορία αγροτικών προϊόντων και την τεχνολογία τροφίμων έτσι ώστε ως απόφοιτοι να είναι σε θέση να οικοδομήσουν μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία η να εξελιχθούν σε υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη ιδιωτικών επιχειρήσεων, δημόσιων οργανισμών και συνεταιρισμών.

Απονεμόμενος τίτλος

Το ΠΜΣ απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) στην «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στον Αγρο-διατροφικό Τομέα», «MBA in Agri-food Sector»


Διάρκεια

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα. Στο τρίτο εξάμηνο θα πραγματοποιηθεί η εκπόνηση της διπλωματικής διατριβής.


Τόπος διεξαγωγής διαλέξεων

Οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται στην Τρίπολη, στις αίθουσες του Τμήματος ΔΕΤ. Το 30% των μαθημάτων θα διεξάγεται με την μέθοδο της εξ’ αποστάσεως.


Δίδακτρα

Τα συνολικά δίδακτρα είναι 3.300. Η καταβολή γίνεται σε 3 δόσεις. Θα εφαρμοστούν οι εξαιρέσεις διδάκτρων και ποσοστώσεων που προβλέπεται για τα μεταπτυχιακά προγράμματα.


Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στέλνουν ηλεκτρονικό μήνυμα μαζί με ένα βιογραφικό στην διεύθυνση mba.agrifood@uop.gr μέχρι 30 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει η υποβολή των αιτήσεων μετά την δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ.


Επικοινωνία

Ε: mba.agrifood@uop.gr

T: 2710230128 (Γραμματεία ΔΕΤ) καθημερινά 10:00 με 13:00

Τ: 2721045106 (Καθηγητής Δημήτρης Πετρόπουλος) καθημερινά 11:00 με 14:00


Σχόλια

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΑΓΡΟΑΞΩΝ Γ.ΚΟΡΙΝΝΗΣ 2731036914

EVROTAS CLEAN 27310 21349

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NEOPTIC

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

Greek Exports Directory

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ