«Ανάγκη επίλυσης των ιδιοκτησιακών προβλημάτων σε ΛΑΓΙΟ και ΒΑΛΤΑΚΙ - Πρόταση να αρθεί η υποχρεωτικότητα στείρωσης στα δεσποζόμενα»

 


Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός σε Γιώργο Γεραπετρίτη: «Ανάγκη επίλυσης των ιδιοκτησιακών προβλημάτων σε ΛΑΓΙΟ και ΒΑΛΤΑΚΙ - Πρόταση να αρθεί η υποχρεωτικότητα στείρωσης στα δεσποζόμενα»
Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας κ.Γιώργο Γεραπετρίτη είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα. Η αλληλοεκτίμηση μεταξύ των δύο είναι δεδομένη, ενώ τέθηκε βάση για στενή συνεργασία σε σειρά θεμάτων που απασχολούν την λακωνική κοινωνία.

Ο βουλευτής Λακωνίας ενεχείρισε στον Υπουργό τεύχος στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία για τα ιδιοκτησιακά προβλήματα στο ΛΑΓΙΟ και στο ΒΑΛΤΑΚΙ Λακωνίας. Επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση, καθώς σε νομοτεχνικό επίπεδο λύση μπορεί να βρεθεί.

Επίσης ο κ.Κρητικός έθεσε το μεγάλο θέμα των ημέρων σχετικά με την υποχρεωτικότητα της στείρωσης στα δεσποζόμενα ζώα και του μετέφερε την ένταση, που δημιουργεί στη λακωνική κοινωνία το συγκεκριμένο ζήτημα. Πρότεινε να αρθεί η υποχρεωτικότητα στα δεσποζόμενα, όπως το έχει επανειλημμένως προτείνει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr