ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΣΠΑΡΤΗΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ

Λόγω του γεωγραφικού εύρους του Δήμου Σπάρτης, του γεγονότος ότι πολλές κοινότητες βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από την πόλη και αρκετές δημοτικές υπηρεσίες λειτουργούν σε περιφερειακά κτίρια, δημιουργούμε ένα σημείο αναφοράς στη σχέση πολιτών – δήμου, προσωρινά, στο Παλαιό Δημαρχείο στη Σπάρτη.

Ο πολίτης θα μπορεί να επικοινωνεί με τον Δήμο με τους εξής τρόπους:

α) Με ιδία παρουσία του στο Γραφείο

β) Τηλεφωνικά στο 2731026585

γ) Με E-mail: dimotesspartis@gmail.com

δ) Στη Γραμμή Δημότη: 15460 (αυτόματος τηλεφωνητής)

Το Γραφείο:

Καταγράφει τα αιτήματα, παράπονα και προτάσεις των πολιτών που θα υποβάλλονται με κάθε μέσο (τηλεφωνικά, προσωπικά, γραπτά ή ψηφιακά) σχετικά με τη βελτίωση της καθημερινότητας.

Μετά τη συλλογή και καταγραφή των αιτημάτων και παραπόνων των πολιτών, τα προωθεί στις αντίστοιχες δημοτικές υπηρεσίες, παρακολουθεί την εξέλιξη ικανοποίησής τους και ενημερώνει σχετικά τους αιτούντες πολίτες.

Δημιουργεί αρχείο επικοινωνίας με τους πολίτες και εξάγει στατιστικά στοιχεία παραπόνων, αιτημάτων και υποδείξεων καθώς και θεραπείας των αιτημάτων, σύμφωνα με τα οποία ενημερώνει το Δήμαρχο, τους Αντιδημάρχους και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Συνεργάζεται με όλες τις δημοτικές υπηρεσίες για τη συντονισμένη αντιμετώπιση όλων των σχετικών θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη.

Υποδέχεται υποδείξεις, προτάσεις και παράπονα των δημοτών και τους ενημερώνει για τα δικαιώματά τους και τις ενέργειες που απαιτούνται για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους. Μεριμνά για τον εφοδιασμό τους με τα απαραίτητα πληροφοριακά στοιχεία και έντυπα.

Το Γραφείο θα λειτουργεί καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ενώ οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν και σε 24ωρη βάση κάνοντας χρήση των σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων ( αποστολή email είτε καλώντας το πενταψήφιο 15460)


Ο Δήμαρχος ΣπάρτηςΠέτρος Δούκας


Σχόλια

NRG SPORTS

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

PIZZA PALACE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr