Ο Νεοκλής Κρητικός στη Ζάκυνθο για τις εορτές Ένωσης των Επτανήσων - Κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των Ελλήνων του ΠόντουΔ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Νεοκλής Κρητικός: «Στη Ζάκυνθο για την Ένωση των Επτανήσων με τη Μητέρα Ελλάδα»

Ενότητα και Ομοψυχία, το μήνυμα της Ένωσης

Στη Ζάκυνθο για την Ένωση των Επτανήσων με τη Μητέρα Ελλάδα, βρέθηκε ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός, προσκεκλημένος από τον συνάδελφο και φίλο βουλευτή κ.Διονύσιο Ακτύπη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης οι βουλεύτριες κα Νόνη Δούνια (Α’ Πειραιώς) και κα Στέλλα Μπίζιου (Λαρίσης), ο βουλευτής Μεσσηνίας κ.Μίλτος Χρυσομάλλης, ενώ την Κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέτα Μακρή.

Ο κ.Κρητικός δήλωσε: «Το μήνυμα της Ένωσης των Επτανήσων με τη Μητέρα Ελλάδα παραμένει πάντα επίκαιρο καθώς η ιστορία μας διδάσκει ότι η Ενότητα και η Ομοψυχία είναι τα συστατικά στοιχεία με τα οποία το Έθνος μας είναι ικανό να ξεπερνά κάθε δυσκολία, να προχωρά μέσα από κρίσεις στην Ιστορία, να ξαναγεννιέται και να παραμένει φάρος ελπίδας και προόδου.»Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Νεοκλής Κρητικός: «Κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των αδελφών μας, Ελλήνων του Πόντου»


Στη Ζάκυνθο, όπου και βρίσκεται για το τριήμερο εκδηλώσεων των «157 χρόνων από την Ένωση των Επτανήσων με τη Μητέρα Ελλάδα» ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός συμμετείχε στην κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των Ελλήνων του Πόντου.

Στη μνήμη των αδελφών προγόνων μας, οι οποίοι εξοντώθηκαν, εκριζώθηκαν από τις πατρογονικές εστίες τους και βρέθηκαν όσοι απέμειναν με λίγα υπάρχοντα σε διάσπαρτα μέρη σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ.Κρητικός δήλωσε μετά το πέρας της εκδήλωσης: «Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε στη μνήμη μας αυτό το τραγικό ιστορικό γεγονός. Να το κρατήσουμε άσβεστο στη μνήμη μας για να συνεχίσουμε την προσπάθεια για την αναγνώριση της Γενοκτονίας από τη διεθνή κοινότητα. Οι Έλληνες του Πόντου, οι αδελφοί μας, οι πρόγονοί μας, ζητούν δικαίωση από την Ιστορία».
Σχόλια

MONEMVASIA GROUP

LAKONES.gr

BANNER 2

NEOPTIC

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ

SPARTI VIEW

IL POSTO

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΑΜΥΚΛΩΝ ΓΚΟΥΜΑΣ

Diafimistes.gr

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: δύο 55χρονοι, ένας 48χρονος και ένας 24χρονος

Ο Μανιάτης Γιάννης Μπρατάκος νέος γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑΝΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Βασιλική Λακωνίας

ACTION BIKE

AIVALI HOTEL

ΒΟΡΒΗΣ

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

SLEEP EXPERTS

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ESTHIQUE

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ