ΔΡΑΣΗ "Τα πιάτα της Επανάστασης" εμπνευσμένη από την Επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Γύθειο 13 Μαΐου 2021Το ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντοπούλου και η ΤΕΜΕΣ Α.Ε δημιούργησαν τη δράση «Τα πιάτα της Επανάστασης» εμπνευσμένη από την Επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το περιοδικό Γαστρονόμος ερευνώντας τα γαστρονομικά δεδομένα της «Επανάστασης» έχουν συγκεντρώσει τα υλικά και τις γεύσεις εκείνης της εποχής και ο γνωστός Chief κ. Λευτέρης Λαζάρου έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο menu 12 συνταγών το οποίο συνοδεύεται από wine pairing με τοπικές ποικιλίες κρασιών που επιμελήθηκε ο Master Sommelier κ. Κωνσταντίνος Λαζαράκης.

Το προαναφερθέν υλικό παρουσιάζεται σε 12 εκπαιδευτικά video με συμβουλές για την επιτυχημένη παρασκευή των πιάτων. Οι επαγγελματίες της εστίασης που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την ψηφιακή πλατφόρμα και να ενημερωθούν αναφορικά με τις λεπτομέρειες των συνταγών, έχοντας έτσι την ευκαιρία να τις υιοθετήσουν στο menu των επιχειρήσεών τους.

Οι εν λόγω επιχειρηματίες εστίασης θα καταχωρηθούν στην πλατφόρμα του προγράμματος www.morias21.com με στόχο οι επισκέπτες να πληροφορηθούν για τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, να τις επισκεφθούν και να γευτούν τις ιδιαίτερες γεύσεις της Επανάστασης του 1821.

Τα ενδιαφερόμενα εστιατόρια παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: dpapadatos@cvf.gr. Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο υλικό στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.lakoniacci.gr και στα τηλέφωνα 2723028353, 2109490253.

Συνημμένα θα βρείτε την επιστολή των διοργανωτών της εκδήλωσης προς τους Εστιάτορες

Αρχεία
Επιστολή προς Εστιατόρια
Πρόσκληση για παρουσίαση προγράμματος 17/05/2021

Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr