Ο Νεοκλής Κρητικός στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γερακίου για ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας και Δασικούς ΧάρτεςΕίχα τη χαρά σήμερα να συναντήσω από κοντά το διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γερακίου και να συζητήσω μαζί τους για τις εξελίξεις στο θέμα των δασικών χαρτών και σε αυτό της ΠΟΠ ελιάς Καλαμάτας.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Γιώργος Χρηστάκης, η Γραμματέας Μαρία Πήλιουρα, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Νίκιας, το μέλος του Μαργαρίτα Βαρελά, ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παναγιώτης Αγγελέτος, καθώς και άλλα μέλη του συνεταιρισμού.

Τους ενημέρωσα σχετικά με την πρόθεση της Κυβέρνησης να δώσει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες να κατοχυρώσουν το τεκμήριο κυριότητας και να διασφαλίσουν έτσι την περιουσία τους.

Σημαντική εξέλιξη σε αυτό παίζει επίσης η αλλαγή του ποσοστού της πύκνωσης των φρυγάνων και των ασπαλάθων, ποσοστό το οποίο καθορίζει και το αν μία έκταση είναι δασώδης η μη δασώδης.

Σχετικά με την ΠΟΠ ελιά Καλαμάτας, τους ανέφερα εκ νέου την πάγια θέση μου ότι θα πρέπει να βρεθεί μία λύση δίκαιη για όλους, η οποία θα δημιουργήσει εξωστρέφεια του προϊόντος προς τις διεθνείς αγορές και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την οικονομική ενίσχυση και θωράκιση των ελαιοπαραγωγών.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε επικοινωνία και σε συνεργασία για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προχωράμε όλοι μαζί!Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Νεοκλής Δ. Κρητικός Βουλευτής Λακωνίας, Νέα Δημοκρατία
Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr