Σπάρτη: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ 12,13 και 14 Απριλίου - Προσοχή! Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων σε ανοικτό χώρο στην Ανατολική πλευρά του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας (2ο χλμ. Ε.Ο. Σπάρτης – Γυθείου) την Δευτέρα 12/04/2021, την Τρίτη 13/04/2021 και την Τετάρτη 14/04/2021.

Ωφελούμενοι είναι, αποκλειστικά, οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι στην αίτησή τους, έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ. Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για την ημέρα και την ώρα της προσέλευσής τους.

Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι: τρόφιμα μακράς διάρκειας, νωπό κρέας, (βόειο, χοιρινό, κοτόπουλο), γαλακτοκομικά (τυρί φέτα, γραβιέρα, τυρί ημίσκληρο), οπωρολαχανικά και είδη βασικής υλικής συνδρομής. Κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους και την ταυτότητά τους ή το διαβατήριό τους.


Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του νέου Κορωνοϊού COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.

Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, στα πλαίσια των μέτρων προστασίας για τον covid-19.


Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα ο ωφελούμενος, μπορεί να τα παραλάβει μέλος της οικογένειας ή άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο, με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων, η διανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και παρακαλούνται να τηρηθούν αυστηρά οι ώρες προσέλευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης στο τηλέφωνο: 2731 0 22226 εσωτ.: 121, 122, 123 ή 124.
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ &

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥΣχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr