Νεοκλής Κρητικός - Επίσκεψη σε Νεάπολη και Ελαφόνησo

 
Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


Νεοκλής Κρητικός: «Επίσκεψη σε Νεάπολη και Ελαφόνησο»


Στη Νεάπολη και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Λακωνίας κ.Νεοκλής Κρητικός, κατά την έναρξη της διαδικασίας των εμβολιασμών, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Ελαφόνησο.

Στο Κέντρο Υγείας Νεάπολης έχουν ήδη φτάσει 400 δόσεις εμβολίων, ενώ ήδη υπάρχουν 57 εγγραφές και έχουν εμβολιαστεί 10 εξ αυτών. Ο διευθυντής του Κ.Υ. κ.Ιωάννης Μιχαλέτος και οι γιατροί κ.Γιώργος Κεφαλίδης και κ.Αντρέας Σαραντίτης εκτελούν άψογα τη διαδικασία, ενώ παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος κ.Χαράλαμπος Μαρούσης. Κάνουμε ό,τι είναι εφικτό προς την κατεύθυνση αυτή.

Στη συνέχεια ο κ.Κρητικός επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Νεάπολης, όπου ενημερώθηκε για την εξέλιξη σχετικά με τη σύγκρουση των δύο πλοίων. Γίνονται όλες οι ενέργειες για την καλύτερη περάτωση του εγχειρήματος και φυσικά η οποιαδήποτε αποφυγή ρύπανσης.

Στη συνέχεια μετέβη στην Ελαφόνησο, όπου μαζί με τον συνάδελφο κυβερνητικό βουλευτή κ.Δαβάκη Θανάση διαβεβαιώσαν τη Δήμαρχο Ελαφονήσου κα Έφη Λιάρου για τη μέριμνα της Πολιτείας και συγκεκριμένα του Υπουργείου Ναυτιλίας για την προσοχή που δείχνει στον χειρισμό της υπόθεσης των δύο πλοίων.

Τέλος επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ελαφονήσου και μίλησε με τον κ. Θεόδωρο Βάτιστα, αγροτικό Ιατρό. Ο κ.Βάτιστας ενημέρωσε τον κ.Κρητικό για το πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας με το Κ.Υ. Νεάπολης, αλλά επεσήμανε ότι δεν υπάρχει κάλυψη ενός Επιμελητή. Επίσης ανέφερε στον κ.Κρητικό ότι οι περισσότεροι ασθενείς έχουν χρόνια προβλήματα και υπάρχει δυσκολία στη συνταγογράφηση χωρίς την παρουσία Επιμελητή. Ο κ.Κρητικός δεσμεύτηκε να προσπαθήσει ώστε να βρεθεί λύση.


Σχόλια

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

NEOPTIC

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ