Γ. Πιτσάκης προς Π. Νίκα, “άριστη η συνεργασία σας με το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου


“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την άριστη συνεργασία σας με το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) υπό την προεδρία μου και να ευχηθώ αυτή να συνεχιστεί και υπό τη νέα προεδρία, προς όφελος του θεσμού και της επιχειρηματικότητας”.

Τα παραπάνω, μεταξύ άλλων, σημειώνει σε επιστολή του προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ο απελθών πρόεδρος του ΠΕΣΠ Γιάννης Παναρίτης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, ο οποίος ολοκλήρωσε την ετήσια θητεία του στην προεδρία του εν λόγω Συμβουλίου την οποία αναλαμβάνει ο ομόλογός του στο Επιμελητήριο Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης.

Διαβεβαιώνει δε ότι και από τη νέα του θέση, ως αντιπρόεδρος, “θα συνεχίσω ακούραστα την προσπάθεια για ομαλή λειτουργία του ΠΕΣΠ στο ίδιο κλίμα συνεργασίας, με βάση τις αρχές της ισονομίας και ισοτιμίας και με την απόλυτη στήριξη όλων των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ώστε από κοινού να δρομολογήσουμε δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας”.Την επιστολή του Γ. Παναρίτη προς τον περιφερειάρχη Π. Νίκα μπορείτε να δείτε εδώ.

Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr