ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝΟ Δήμαρχος Ευρώτα κ. Δήμος Βέρδος επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου, το Υπουργείο Εσωτερικών και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, ο Δήμαρχος συζήτησε με τον Υπουργό την πρόταση που έχει υποβληθεί σχετικά με την ανακήρυξη του Αγ. Δημητρίου σε μαρτυρικό χωριό, λόγω της εκτέλεσης 21 κατοίκων το 1944 από τους Γερμανούς. Την καθιέρωση της 15ης Σεπτεμβρίου, ημέρας επετείου του «Ολοκαυτώματος» στη Μονή Παλαιομονάστηρου στον Βρονταμά, ως επίσημη αργία του Δήμου υπογραμμίζοντας το καθήκον μας για τη διατήρηση της ιστορικής μας μνήμης.

Στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στις βασικές ελλείψεις που σημειώνονται στο Δήμο σε ανθρώπινο δυναμικό, την επιτακτική ανάγκη για διενέργεια προσλήψεων και για τη μετακίνηση υπαλλήλων από και προς τον Δήμο μας με τη διαδικασία της κινητικότητας.

Τέλος συζητήθηκαν εκτενώς οι προτάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί αλλά και πρόκειται να υποβληθούν στο προσεχές μέλλον στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Πραγματοποιήθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος σχετικά με θέματα που αφορούν γενικότερα τον Δήμο Ευρώτα και ο Υπουργός, δεσμεύτηκε να εξετάσει τα ζητήματα που τέθηκαν από τον Δήμαρχο.

Ο κ. Βέρδος ευχαριστεί τον κ. Υπουργό και τους συνεργάτες του για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του για συνάντηση εργασίας προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τον Δήμο Ευρώτα.


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr