Δημιουργία δικτύου γυναικών επιχειρηματιών στη Λακωνία/ICC WOMEN HELLAS -CLUSTER OF LAKONIAΤο Επιμελητήριο ενημερώνει τις γυναίκες μέλη του Επιμελητηρίου για τη δημιουργία ενός δικτύου γυναικών επιχειρηματιών. Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο τη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στο νομό. Παραθέτουμε την επιστολή της υπεύθυνης του δικτύου κας Ρηγάκου.
Αγαπητές μας Κυρίες της Λακωνίας,

Ύστερα από τις δύο συναντήσεις μας στην Σπάρτη και την επίσημη δημιουργία του ICC WOMEN HELLAS Cluster of Lakonia ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση για την ανάδειξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και δημιουργικότητας στην περιοχή μας και την ανάδειξη των προϊόντων της Λακωνίας.

Αυτό θα το πετύχουμε μέσω δράσεων στον αγροτικό τομέα, τον τουρισμό και τον πολιτισμό, διότι οι τομείς αυτοί μπορεί να αποτελέσουν το βασικό πυλώνα επανάκαμψης της τοπικής μας οικονομίας.

Θα χρειαστεί όμως η συστράτευση όσο το δυνατό περισσότερων ‘Λακαίνων’ από τον εμπορικό, επιχειρηματικό, αγροτικό, τουριστικό και μεταποιητικό τομέα, την εστίαση, τη γαστρονομία, τον πολιτισμό, τις τέχνες και τις επιστήμες, αλλά και όλων των γυναικών που βρίσκονται στο στάδιο αναζήτησης τρόπου ανάδειξης των δυνατοτήτων που κρύβει η καθεμία από εμάς μέσα της.

Σας χρειαζόμαστε όλες δίπλα μας!

Η πρωτοβουλία μας αυτή έχει ως στόχο τη κοινή πρόοδο και ανάπτυξη, αλλά και την στήριξη και υποβοήθηση κάθε μιας που θα συμμετάσχει μαζί μας! Στη διάθεσή σας, στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση ή στο info@iccwomen.gr για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία.

Μπορείτε επίσης να βρείτε πληροφορίες ακολουθώντας μας στα social media: στο www.iccwbo.gr, και στο Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram ως: ICC WOMEN HELLAS

Με εκτίμηση,
Αιμιλία Ρηγάκου
Χημικός – Υπ. Δρ. Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ
Υπεύθυνη για το cluster της Λακωνίας του ICCWOMEN HELLAS


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr