Π. Νίκας: “συναινεί η Περιφέρεια στην προοπτική ανοιχτού σωφρονιστικού ιδρύματος στην Μεγαλόπολη”Η περιφερειακή Αρχή είναι απολύτως σύμφωνη με την προοπτική δημιουργίας ανοιχτού σωφρονιστικού ιδρύματος στην περιοχή της Μεγαλόπολης, την οποία προκρίνει και ο τοπικός δήμος.

Αυτό δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, σχολιάζοντας την πρόσφατη συνάντηση που ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Θανάσης Χριστογιαννόπουλος είχε την περασμένη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στην Αθήνα, με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Μεγαλόπολης, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου έκανε κατ’ αρχάς δεκτή την πρόταση του δήμου και “ήδη διερευνά με τα συναρμόδια υπουργεία τις προϋποθέσεις για την γρήγορη υλοποίηση του έργου”.

Στην συνάντηση του δημάρχου με τον υπουργό, παρόντες ήταν επίσης οι υφυπουργοί Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου και Εξωτερικών, αρμόδιος για τον απόδημο Ελληνισμό Κώστας Βλάσης, καθώς και ο αντιδήμαρχος Μεγαλόπολης Παναγιώτης Μανιάτης.

*H φωτογραφία προέρχεται από τη ιστοσελίδα του Δήμου Μεγαλόπολης


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr