Πίστωση 1.118.000 ευρώ για τη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενταγμένων στον αναπτυξιακό νόμο 4399/2016Πίστωση περίπου 1.118.000 ευρώ για τη χρηματοδότηση επενδυτικών σχεδίων, ενταγμένων στον αναπτυξιακό νόμο 4399/2016 (γενική επιχειρηματικότητα και νέες ανεξάρτητες μικρομεσαίες επιχειρήσεις), εγκρίθηκε με σχετική απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης Νίκου Παπαθανάση.

Από την πλευρά της, η Περιφέρεια Πελοποννήσου -στο πλαίσιο των κατευθύνσεων που έχουν δοθεί από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό, τόσο χθες Δευτέρα 28, όσο και σήμερα Τρίτη 29 του μήνα- θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την άμεση πληρωμή των αξιολογητών και ελεγκτών του προγράμματος, από δικούς της πόρους, προκειμένου να έχουν εξοφληθεί μέχρι τις 10 του ερχόμενου Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο της σύσκεψης μεταξύ στελεχών της Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων -παρουσία του διευθυντή της Σωτήρη Αθανασίου- και της Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αποφασίστηκε η επιτάχυνση της διαδικασίας της αξιολόγησης των επενδυτικών σχεδίων που έχουν υποβληθεί.

Στην κατεύθυνση αυτή, εξετάζεται η τροποποίηση του νομοθετικού πλαισίου με βελτιωτικές κινήσεις για καλύτερη πρόσβαση στα επενδυτικά προγράμματα, καθώς και για την διευκόλυνση των επενδυτών και την ταχύτερη υλοποίηση.

Σημειώνεται, τέλος, ότι μεγάλο μέρος των επενδυτικών σχεδίων προορίζεται να καλυφθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης, με πιστώσεις που αναμένεται να φθάσουν μέχρι 5 δισ. ευρώ.


Σχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr