Σειρά συναντήσεων με υπουργούς είχε στην Αθήνα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας
Σειρά συναντήσεων είχε στην Αθήνα την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Συγκεκριμένα, στη συνάντησή του με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο ο περιφερειάρχης συζήτησε ζητήματα θεσμικής φύσεως που αφορούν την Περιφέρεια, ενημερώνοντας παράλληλα ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία για τον ορισμό μόνιμων προϊσταμένων και γενικών διευθυντών στις υπηρεσίες της.

Ακολούθως, ο περιφερειάρχης συναντήθηκε με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνι Γεωργιάδη με τον οποίο συζήτησε σειρά σοβαρών αναπτυξιακών ζητημάτων για την Περιφέρεια, ενώ στη συνέχεια τη συνάντησή του με τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση απασχόλησαν θέματα σχετικά με τις επιχειρήσεις και την ένταξή τους στον αναπτυξιακό νόμο, όπως και άλλα ζητήματα.

Ακόμα, ο Π. Νίκας είχε συνάντηση και με τον νέο γενικό γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) Ορέστη Καβαλάκη. Σε αυτή συζητήθηκαν τα ζητήματα κατασκευής ή ανακατασκευής των Διοικητηρίων στις 4 από τις 5 Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου -εκτός από αυτό της Π.Ε. Λακωνίας στη Σπάρτη, καθώς το έργο για την βελτίωση του ενεργειακού του αποτυπώματος χρηματοδοτείται από διεθνές πρόγραμμα.

Τέλος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου συζήτησε με τον υπουργό, τον αναπληρωτή υπουργό, αλλά και τον γ.γ. ΣΔΙΤ την χρηματο-οικονομική διάσταση του έργου διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια, προκειμένου να αρχίσει να υλοποιείται άμεσα η σχετική σύμβαση.


Σχόλια

Πρόσφατες καταχωρήσεις

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

LAKONIA-REALESTATE.GR