Στην Π.Ε. Λακωνίας σήμερα ο Π. Νίκας - Σύσκεψη για την πυρόπληκτη Ανατολική Μάνη

 


Την Π.Ε. Λακωνίας επισκέπτεται την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να υπογράψει σειρά συμβάσεων για σημαντικά έργα στον νομό.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό, ο περιφερειάρχης θα μετάσχει σε σύσκεψη για τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό των έργων ανασυγκρότησης της πυρόπληκτης περιοχής του Δήμου Ανατολικής Μάνης, στην οποία θα μετάσχουν επίσης -μεταξύ άλλων- ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, ο χωρικός και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης, καθώς και βουλευτές της Λακωνίας.

Η σύσκεψη κρίνεται αναγκαία καθώς, με πρόσφατη απόφαση του υφυπουργού  Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννη Τσακίρη, εντάσσεται στο ΠΔΕ κονδύλιο 3,7 εκ. ευρώ με αποκλειστικό αντικείμενο την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στον Δήμο Ανατολικής Μάνης από τις πυρκαγιές, τον περασμένο Αύγουστο.

Σχόλια

Συνολικές προβολές σελίδας

5538355

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

BANNER 1

SLEEP EXPERTS

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

GRAD GROUP

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ