«Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων του 1ου Γυμνασίου και 1ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης» με υπογραφή Βαγγέλη Βαλιώτη
Έτοιμο ένα ακόμη έργο που αναβαθμίζει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Σπάρτης και έχει την υπογραφή της δημοτικής αρχής του… Βαγγέλη Βαλιώτη

Παρακολουθώντας την παρουσίαση της ολοκλήρωσης του έργου για την «αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων του 1ου Γυμνασίου και 1ου Γενικού Λυκείου Σπάρτης», προϋπολογισμού 250.000,00€, και την απόδοσή τους στη νεολαία της Σπάρτης από τον κ. Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, παρατηρήσαμε ότι δεν έγινε καμιά αναφορά ότι ο σχεδιασμός , η μελέτη, η δημοπράτηση και η εγκατάσταση του αναδόχου έγινε πολύ πριν την ανάληψη των καθηκόντων της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Θεωρούμε ότι δεν είναι ηθικό να επιχειρεί κάποιος να οικειοποιηθεί ένα έργο που «έτρεξε» η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Με πυξίδα το όραμά μας καταφέραμε να τρέξουμε προγράμματα και να χρηματοδοτήσουμε έργα αναβαθμίζοντας ή δημιουργώντας νέες απαραίτητες αθλητικές υποδομές και προϋποθέσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Για μας είναι μεγάλη ικανοποίηση που καταφέραμε να βάλουμε τα θεμέλια για έργα, που έχουν ολοκληρωθεί ή ήδη εκτελούνται ή θα εκτελεστούν, για να αποδοθούν στην τοπική κοινωνία.

Αυτή την εποχή είτε βρίσκονται σε εξέλιξη είτε υπογράφονται συμβάσεις είτε δημοπρατούνται έργα που σχεδιάστηκαν τα προηγούμενα χρόνια, αφού η Δημόσια Διοίκηση πρέπει να έχει συνέχεια με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών του Δήμου Σπάρτης.

Εμείς έχουμε δηλώσει και έχουμε κάνει πράξη το γεγονός ότι ο Δήμος Σπάρτης είναι πάνω από το “εγώ” οποιουδήποτε και πρέπει να έχει φυσική συνέχεια και συνέπεια. Προς αυτή την κατεύθυνση στηρίζουμε τη συνέχιση της μεγάλης παρακαταθήκης, η οποία παραδόθηκε εγγράφως στη νυν δημοτική αρχή, ανήκει στο σύνολο των Σπαρτιατών και δεν την παραχωρούμε σε κανέναν προσωπικά.

Πλέον με δεδομένο ότι σχεδόν το σύνολο των αθλητικών έργων που εκτελούνται ή θα υλοποιούνται το επόμενο διάστημα στο Δήμο Σπάρτης ανήκει σε δικές μας προσπάθειες δηλώνουμε ότι δημόσια θα ενημερώνουμε με στοιχεία τα οποία θα παραθέτουμε στον οποιοδήποτε για επιβεβαίωση απαντώντας ανάλογα στις ανακρίβειες και στην αρνητική προπαγάνδα και παραπληροφόρηση από όπου και αν προέρχεται.

Να υπενθυμίσουμε τα έργα αθλητισμού που αποτελούν συντονισμένη προσπάθεια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής

Έχουν ολοκληρωθεί :


Η κατασκευή συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο της Κοινότητας Χρυσάφων, προϋπολογισμού 74.400,00€

Το γήπεδο 5Χ5 στην Κοινότητα Καλυβίων Σοχάς

Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης ώστε να είναι λειτουργικό και να υποδέχεται επαγγελματικές ομάδες

Βρίσκονται σε εξέλιξη και θα παραδοθούν και αυτά στη νεολαία μας:

Το γήπεδο τένις στην Κοινότητα Παρορείου, προϋπολογισμού 64.000,00€

Η διαμόρφωση αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολικού συγκροτήματος 2ου και 3ου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ, προϋπολογισμού 50.000,00€

Περιμένουμε την δημοπράτηση, ύστερα από αδικαιολόγητη καθυστέρηση, του έργου της ενεργειακής Αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου Σπάρτης, προϋπολογισμού 994.517,00€, που εμείς είχαμε μελετήσει και εντάξει στο αντίστοιχο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Περιμένουμε ακόμα την εξέλιξη των προτάσεων που είχαμε υποβάλλει και ακόμα δεν έχουν αξιολογηθεί ή απορριφθεί

Στέγαση Δημοτικού κολυμβητηρίου, προϋπολογισμού 550.000,00€

Αντικατάσταση ταρτάν Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης και κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στο Καστόρι, προϋπολογισμού 300.000,00.

Τελειώνοντας περιμένουμε από τον κ. Δήμαρχο και τους συνεργάτες του να μπορέσουν και αυτοί να διεκδικήσουν και να φέρουν χρηματοδοτήσεις , που τόσο ανάγκη έχει ο Δήμος Σπάρτης.

Εμείς διαβεβαιώνουμε την Δημοτική Αρχή και τους πολίτες του Δήμου μας ότι στη διεκδίκηση και ωρίμανση προτάσεων θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, γιατί οι υποδομές και τα έργα στον αθλητισμό ανήκουν στην νεολαία της Σπάρτης.

Οι πολίτες του Δήμου μας ξέρουν να κρίνουν και να εκτιμούν αυτούς που προσπαθούν.

Όλα τα παραπάνω τα καταφέραμε σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου , τα αρμόδια Υπουργεία και τους Βουλευτές του νομού μας.


Για την Δημοτική Παράταξη

Ο Επικεφαλής

Βαγγέλης Βαλιώτης

Σχόλια

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

NEOPTIC

EVROTAS CLEAN

ESTHIQUE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE