ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΕΒΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Σήμερα, ημέρα Παρασκευή 13-11-2020, στο χώρο του Διοικητηρίου πραγματοποιήθηκε παραλαβή προϊόντων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής(ΤΕΒΑ) προκειμένου να διατεθούν σε αδύνατες οικονομικά οικογένειες της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας που είναι δικαιούχοι του προγράμματος.

Η διανομή αυτή υλοποιείται στα πλαίσια των Αποκεντρωμένων προμηθειών που διενεργεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου με χρήματα του Ευρωπαϊκού Ταμείου της χρηματοδοτικής περιόδου 2015-2016, του ΕΠ ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ. Η διανομή αφορά διάθεση προϊόντων, σε νωπά(τυρί φέτα), ξηράς τροφής(ζυμαρικά-αλεύρι-ζάχαρη κλπ), ειδών ατομικής υγιεινής, ρουχισμού για παιδιά καθώς και σχολικά είδη τα οποία θα διανεμηθούν, σε 1.392 δικαιούχους(οικογένειες) του Προγράμματος που αντιστοιχούν σε 2.727 ωφελούμενους.

Η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί με κατ’οίκον διανομή από τη Τρίτη 17 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 ταυτόχρονα σε όλους τους Δήμους της ΠΕ Λακωνίας και κατά τις ώρες που θα τους σταλεί ειδοποίηση με sms στο χώρο κατοικίας τους. Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται λόγω κορωνοϊού(COVID 19). Σε περίπτωση απουσίας τους μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση του ωφελούμενου, με σφραγίδα βεβαίωσης γνησίου της υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ του.

Η Υπεύθυνη Υλοποίησης Έργου ΤΕΒΑ                   Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ                                    ΘΕΟΔΩΡΟΣ .ΒΕΡΟΥΤΗΣΣχόλια

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MOTOPLACE

ACTION BIKE

ΒΟΡΒΗΣ

AIVALI HOTEL

SLEEP EXPERTS

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ "Η ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ"

AGORA

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

e-info.gr