ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ ΕΩΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020


Ο Δήμος Ευρώτα ενημερώνει τους δημότες πως από 09 Νοεμβρίου έως και 30 Νοεμβρίου 2020, λόγο της απόφασης για γενικό lockdown, θα εξυπηρετεί το κοινό με φυσική παρουσία μόνο κατόπιν ραντεβού και σε επείγουσες περιπτώσεις. Οι υπηρεσίες του Δήμου θα συνεχίσουν να λειτουργούν με βάση τις ισχύουσες διατάξεις και οι δημότες θα μπορούν να εξυπηρετηθούν τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Να τονίσουμε πως στην ηλεκτρονική πύλη του Δήμου http://www.evrotas.gov.gr/el/ λειτουργούν πλέον δύο συστήματα για ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών.
Το σύστημα υποβολής αιτημάτων καθημερινότητας όπου με την δημιουργία λογαριασμού εντός του συστήματος παρέχεται η δυνατότητα αναφοράς προβλημάτων καθημερινότητας.
Το σύστημα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων μέσα από το οποίο συνδέεται ο πολίτης με τα προσωπικά στοιχεία του taxis και μπορεί να αιτηθεί και να παραλάβει ηλεκτρονικά βεβαιώσεις που τον ενδιαφέρουν.

Επίσης οΔήμος Ευρώτα, πρωτοπορώντας σε δράσεις ψηφιακής ανάπτυξης, είναι από τους πρώτους Δήμους στην Ελλάδα που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα myKEPlive δίνοντας ακόμα μία λύση στους δημότες για να εξυπηρετηθούν για θέματα που τους αφορούν εύκολα γρήγορα και εξ αποστάσεως. Για την συγκεκριμένη υπηρεσία μπορείτε να μεταβείτε στην διεύθυνση https://www.gsis.gr/polites-epiheiriseis/ex-apostaseos-exypiretisi/mykeplive.

Φυσικά να θυμίσουμε την πλατφόρμα https://www.gov.gr/ μέσα από την οποία μπορεί κάθε πολίτης να εξυπηρετηθεί ηλεκτρονικά για θέματα που τον αφορούν.

Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Ευρώτα μπορείτε να το καλέσετε στα τηλέφωνα: 27350 24094 και 27350 23192 και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) είναι : info@eurota.gr. Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για τα τηλέφωνα των υπηρεσιών στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου μέσα από την σελίδα «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ»: https://www.evrotas.gov.gr/el/contact .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχόλια

NEOPTIC

ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

LAKONES.gr

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΡΟΑΞΩΝ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

BANNER 1

EVROTAS CLEAN

LAKONES.gr ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

SLEEP EXPERTS

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ VERGADOU 2731021701

ΕΜΙΛΥ ΚΑΡΥΓΙΑΝΝΗ

MONEMVASIA GROUP

IATRIKOS.gr

ESTHIQUE

NRG SPORTS

VOiD ΣΠΑΡΤΗ

Diafimistes.gr

ΑΦΑΙ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ 2731026347

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

AGORA

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & YIOI ΣΠΑΡΤΗ

ΠΙΑΤΣΑ

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΦΕΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΠΑΡΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Greek Exports Directory

GRAD ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ANT1 SOUTH

BEST RADIO

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

BUSINESS ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΣΠΑΡΤΗ 2731022395

GRAD GROUP

LAKONIA REAL ESTATE

ATHINA REAL ESTATE

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ