1 ΘΕΤΙΚΟ 50 ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΓΕΡΑΚΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 επιβεβαιώθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή του Γενικού Λυκείου Γερακίου. Από την πρώτη στιγμή άρχισαν να γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες για την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης της νόσου και σας διαβεβαιώνουμε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών του σχολείου.

Εχθές, με πρωτοβουλία του Δήμου Ευρώτα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε 50 rapid tests σε μαθητές και καθηγητές του σχολείου τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά ενώ το απόγευμα επαναλήφθηκε απολύμανση στη σχολική μονάδα. Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Λακωνίας αποφάσισε την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου Γερακίου από 4/11 έως και 17/11 ενώ τα υπόλοιπα τμήματα του σχολείου θα λειτουργήσουν κανονικά.

H αύξηση της εμφάνισης κρουσμάτων Covid-19 των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού. Είναι υποχρέωση όλων μας η αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας και απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μας να σεβαστούν τους κανόνες υγιεινής και να φορούν μάσκα στα μέρη όπου προβλέπεται, ώστε να παραμείνουμε όλοι υγιείς.

Σχόλια

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr