Συνάντηση Βερούτη με τον Διοικητή της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και τον Λιμενάρχη Γυθείου.Επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα στον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Βερούτη Θεόδωρο, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 22/10, ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Πλοίαρχος Κυριακουλόπουλος Δημήτριος και ο νέος Λιμενάρχης Γυθείου, Υποπλοίαρχος Βουρλέτσης Σωτήριος, συνοδευόμενοι και από τον Ανθυπασπιστή του Λιμεναρχείου Γυθείου, Τσούση Γεώργιο.

Ο αντιπεριφερειάρχης αφού τους καλωσόρισε, τους συνεχάρη για την επιτυχία του Λιμεναρχείου Γυθείου, που σε συντονισμό με το Υπουργείο μετά από μεγάλη επιχείρηση, εντόπισαν και κατάσχεσαν τεράστια ποσότητα ναρκωτικών 1,2 τόνων και συνέλαβαν τους διακινητές. Τους ευχαρίστησε επίσης για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν σε θέματα Πολιτικής Προστασίας του Νομού αλλά και για την αξιέπαινη συνεισφορά τους στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Λιμενικό Σώμα και ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι η Π.Ε. Λακωνίας θα συνεχίσει σταθερά να είναι στη διάθεση του Λιμεναρχείου Γυθείου, για την καλύτερη δυνατή και αποτελεσματική συνεργασία των δύο φορέων.Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λακωνίας


Σχόλια

ΟΔΗΓΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΜΠΑΤΣΑΚΗΣ

PIZZA PALACE

ΑΔΑΜΑΚΟΣ

WAY CUP

ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

KOTRONAS FLOWER

ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

e-click

ΠΛΑΓΑΚΗΣ

ESTHIQUE

ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ

GRAD

ΠΙΑΤΣΑ

ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ

Asfalismenos.gr

ΜΑΝΔΡΩΖΟΣ

ΚΟΡΤΖΗΣ

SPARTA LUXURY

ANT1 SOUTH

ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΜΑΜΑΣ

BEST RADIO

ΑΝΟΥΣΟΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΙΚΗ

ΚΑΘ΄ΕΚΑΣΤΗΝ

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΒΕΚΡΑΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

einfo.gr